Ladislau Boloni, mesaj ferm pentru vaccinarea împotriva COVID-19. “Hai să dăm drumul la inteligență”

2 săptămâni in urmă 15

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Boloni îndeamnă românii la vaccinare

România are o medie săptămânală de peste 7.000 de noi infectări raportate, iar secțiile ATI din spitale sunt pline, fiind multe cazuri grave. Doar 34,6% dintre români sunt vaccinați complet împotriva COVID-19.

Pe fondul situației epidemiologice, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis să interzică participarea publicului la activitățile sportive (inclusiv meciuri), cel puțin până pe 25 noiembrie.

Ladislau Boloni a transmis un mesaj în cadrul campaniei „Campioni pentru viață”, inițiată de Ministerul Tineretului și Sportului, cu scopul de a crește gradul de conștientizare și a îndemna populația la vaccinare, cu sprijinul celor mai valoroși sportivi ai României.

"COVID-ul a adus modificări în viața fiecăruia, deci și în viața mea. Pe mine nu atât izolarea, ci mai mult singurătatea m-a frământat cel mai mult. Eram la mii de kilometri de cei dragi. La ce mă gândeam când mă deplasam pentru a fi vaccinat... în primul rând, mă gândeam la mine. Știam, am citit, am auzit că prin vaccin pot să înving mai repede virusul. Am încredere în cercetători, în medici.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Vaccinează-te! Ăsta este mesajul meu. Și hai să lăsăm naivitatea la o parte! Hai să dăm drumul la inteligență și să ne vaccinăm cu toții!", a spus Ladislau Boloni.

Interziși pe stadioane în România, așteptați în Italia

Federația Română de Fotbal și fanii echipei naționale și-au dorit ca meciul crucial dintre România și Islanda, din 11 noiembrie, să se dispute cu spectatori pe stadionul Steaua, dar Comitetul Național pentru Situații de Urgență a respins această variantă.

În schimb, partida “tricolorilor” U21 din Italia se va disputa cu spectatori. Pe 16 noiembrie, de la ora 18:30, România va întâlni Italia, la Frosinone, un meci amical.

Etichete: ladislau boloni , coronavirus , covid-19 , vaccinare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă