Ladislau Boloni, interzis la echipa națională? „Eu nu l-aș chema pentru gestul acela” | EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 29

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre posibilul înlocuitor al selecționerului Mirel Rădoi pe banca tehnică a echipei naționale a României.

Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbaldupă ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

În acest sens, s-au vehiculat mai multe nume de antrenori care l-ar putea înlocui pe Mirel Rădoi. Printre acestea se numără și Ladislau Boloni, antrenor liber de contract.

Dinu Gheorghe, despre posibilitatea ca Ladislau Boloni să preia echipa națională

Dinu Gheorghe este de părere că Ladislau Boloni nu ar merita să devină selecționerul României, după ce, în anul 2001, a părăsit prima reprezentativă pentru a merge la Sporting.

„Boloni a plecat de la echipa națională că a vrut el și a lăsat totul baltă, deci eu nu l-aș chema pentru gestul acela. Eu zic că atunci a părăsit naționala României fără niciun motiv. Sigur, era campania compromisă, dar avea contract. El a plecat la Sporting după bani. Nu știu ce îi poate oferi Federația lui Boloni. E un antrenor foarte scump. Nu cred că Federația în clipa de față își permite să aducă antrenor de un milion, 1,2 milioane de euro pe an. Nu cred.

El a fost până acum antrenor de echipă de club. Singura națională antrenată a fost cea a României, pentru 4-5 meciuri. Nimeni nu poate să spună că el va confirma la echipa națională. Sunt antrenori care nu pot fi selecționeri, care trebuie să stea cu jucătorii în fiecare zi, să îi dădăcească, să înțeleagă ce vrea fiecare jucător”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

The post Ladislau Boloni, interzis la echipa națională? „Eu nu l-aș chema pentru gestul acela” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă