Ladislau Boloni, făcut praf în presa din Grecia: "Fricos, superdefensiv". Antrenorul de la Panathinaikos, în corzi

1 lună in urmă 1

Liga 1: Politehnica Iași - Voluntari, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Jurnaliștii greci îl consideră învechit pe Boloni și i-aua dus o sumedenie de reproșuri.

Costas Goulis: "Boloni are o abordare fricoasă și superdefensivă"

"Abordarea fricoasă și superdefensivă a lui Laszlo Boloni a făcut să-și bată cuie în tălpi în derby-ul cu AEK, un meci cu o mie de probleme. Nu rezultatul a fost problema, ci imaginea arătată cu un adversar care se afla încea mai proastă formă posibilă, cu jumătate de echipă indisponibilă.

Insistă ca jucătorii de la Panathinaikos să se afle constant în spatele mingii și să nu știe cum să joace în fața unor adversari mai slabi valoric, făcând greșeli mari. Cea mai mare problemă este inconstanța.

Românul a declarat că e nemulțumit de cum s-a primit golul, dar nu a spus un cuvânt că PAO nu a avut o jumătate de ocazie. A transformat atacanții în mijlocași, mijlocașii în fundași, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o echipă combinată dintre Bayern și City", a scris editorialistul Costas Goulis, potrivit publicației sport24.gr.

Pe 14 februarie, Panathinaikos a învis-o pe marea rivală Olympiacos.

Costas Goulis: "Boloni parcă ar înfrunta o echipă combinată dintre Bayern și Manchester City. E atât de fricos"

În ultimele două meciuri oficiale, Panathinaikos are o înfrângere (0-1 cu Penatolikos) și o remiză (1-1 cu Aris).

"Laszlo Boloni a primit, în octombrie, un Panathinaikos semi-competititv, dizolvată de motivație, obiectiv, stare de spirit. A durat un timp să vadă și să înțeleagă totul, însă apoi a ales să se bazeze pe un model anacronic, anti-spectaculos și anti-fotbal.

Un fotbal de echipă mică, cu o aceeași mentalitate și logică. A revenit la un stil antic. Antrenorul de 68 de ani a mai fost acuzat de așa ceva și în Belgia. Și nu în urmă cu 3, 5-10 ani, ci chiar în septembrie 2020, la Gent. Acuzele au venit chiar de la jucătorii să, care au reacționat puternic împotriva stilului de fotbal pe care îl jucau", a precizat sursa citată.

Ladislau Boloni, în vârstă de 67 de ani a fost numit pe banca lui Panathinaikos pe 19 octombrie 2020, în locul spaniolului Dani Poyatos. Boloni este al doilea antrenor român care o pregăteşte pe Panathinaikos, după Ştefan Kovacs, între 6 iulie 1982 şi 7 martie 1983.

Obiectivul lui Boloni la Panathinaikos este titlul, însă după 24 de etape jucate, echipa sa se află pe locul 5 în Grecia, la 16 puncte în spatele liderului Olympiacos.

Panathinaikos are în palmares 20 de titluri de campioană a Greciei, iar pe ultimul l-a câștigat în sezonul 2009-2010.

Etichete: ladislau boloni , panathinaikos
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă