Ladislau Boloni este alesul FRF! Urmează discuțiile decisive

1 săptămână in urmă 9

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Potrivit informațiilor oferite la Fotbal Club, de la Digi Sport, alesul Federației, care a purtat negocieri și cu Adrian Mutu sau Edward Iordănescu recent, este Ladislau Boloni, liber de contract din mai, când s-a despărțit de Panathinaikos.

Ladislau Boloni este alesul FRF! Urmează discuțiile decisive

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a vorbit despre posibilitatea ca Ladislau Boloni să ajungă selecționerul primei reprezentative și a anunțat că zilele viitoare vor urma discuțiile decisive cu antrenorul.

Sunt încă discuții. Urmează să mai avem mâine, poimâine discuții cu Loți. Vedem, mergem la Nisa, vine el la București. Sunt discuții cu toate variantele care au fost, cele trei-patru. Se poate întâmpla și să vină la București. Acum, nu este sigur.

Depinde de răspunsul lui Loți ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste”, a spus Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Contract pe două campanii, salariu ”rezonabil”

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Mihai Stoichiță a transmis că Ladislau Boloni, dacă va accepta, va avea un contract valabil două campanii și a anunțat că partea financiară nu reprezintă un impediment, pentru că antrenorul are pretenții ”rezonabile”.

Loți are cereri financiare rezonabile, care pot fi îndeplinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuțiilor cu el. Urmează să discute amănuntele despre contract, dar trebuie să fie pe minimum două campanii”, a transmis Mihai Stoichiță.

Etichete: ladislau boloni , mihai stoichita , selectioner romania

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă