Ladislau Boloni, desființat de greci! Cuvinte dure la adresa antrenorului român, după remiza cu AEK Atena: „Echipa a revenit la un stil de paleolitic!”

2 luni in urmă 3

Panathinaikos, formație antrenată de românul Ladislau Boloni, a remizat, în ultima etapă de campionat, contra celor de la AEK Atena, 1-1. Rezultatul i-a adus critici dure tehnicianului român, din partea presei elene.

Ladislau Boloni (67 de ani) a fost instalat, în toamna anului trecut, pe banca grecilor de la Panathinaikos. Acesta are contract, până în 2022, cu formația elenă.

Panathinaikos se află pe locul 5 din prima ligă greacă, cu 42 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Ladislau Boloni, desființat de greci

Un editorialist din Grecia a avut cuvinte dure la adresa lui Ladislau Boloni. Acesta este nemulțumit de evoluțiile lui Panathinaikos și spune că jocul formației elene are un stil desprins din epoca Paleolitică.

„E clar că echipa a revenit la un stil de paleolitic. După ce în ianuarie, Dumnezeul fotbalului a fost generos cu Bölöni prin rezultate și cu adversari accesibili, s-a întors roata norocului. Românul s-a declarat nemulțumit de cum s-a primit golul, dar nu a suflat o vorbă că PAO nu a avut o jumătate de ocazie. A transformat atacanții în mijlocași, mijlocașii în fundași, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o combinată Bayern – City”, se arată într-un editorial din presa elenă.

„Contractul este pentru un an şi jumătate. Nu ne-am putut înţelege într-o singura zi, deoarece situaţia nu a permis întâlniri personale. Obiectivul nostru ar fi ca Panathinaikos să revină acolo unde istoria o obligă. Dacă eu pot să ajut aş fi bucuros şi mândru. Este o muncă foarte largă şi foarte dificilă, deoarece echipa trebuie să progreseze, să se schimbe”, a declarat Ladislau Boloni, după ce a semnat cu Panathinaikos, în toamna anului trecut.

The post Ladislau Boloni, desființat de greci! Cuvinte dure la adresa antrenorului român, după remiza cu AEK Atena: „Echipa a revenit la un stil de paleolitic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă