Ladislau Boloni, ca și plecat de la Panathinaikos? Românul a pierdut marele derby cu Olympiacos, iar marea rivală a devenit campioană în Grecia

3 săptămâni in urmă 24

Ladislau Boloni are șanse tot mai mici să continue la Panathinaikos! Românul a pierdut marele derby cu Olympiacos, scor 1-3, iar marea rivală a devenit matematic campioană în Grecia.

Dacă va rata calificarea în cupele europene, atunci Boloni va fi îndepărtat de la Panathinaikos, echipă aflată pe penultimul loc în play-off-ul din Grecia.

„Proprietarul echipei și-a prezentat ideile, vrea că echipa clubului să-și ocupe locul de drept în fotbalul din Grecia, așa că sunt conștient de așteptări. Desigur, este imposibil să schimb lucrurile din prima, pe de o parte pentru că nu sunt un magician și, pe de alta parte, cred în munca, nu în hocus pocus”, spunea Ladislau Boloni, în momentul numirii la Panathinaikos, unde a semnat un contract pentru un sezon și jumătate.

Ladislau Boloni, eșec în derby-ul cu Olympiacos din campionatul Greciei

La Pireu, Macheda a deschis scorul pentru echipa lui Boloni, însă Kouka a egalat până la pauză. Oaspeții au rămas în zece oameni în minutul 65, iar Olympiacos a profitat din plin, marcând de două ori pe final: Kouka a izbutit dubla, iar Bruma a stabilit scorul final, 3-1, în prelungirile meciului.

„Trebuia să jucăm mai bine ca să avem pretenții la un rezultat bun. Am făcut greșeli, dar nu vreau să fac analize ample la cald. Olympiacos este acum campioană și vreau să-i felicit pentru succes”, a spus Ladislau Boloni, la finalul derby-ului de duminică.

Un editorialist din Grecia a avut recent cuvinte dure la adresa lui Ladislau Boloni, care o pregătește pe Panathinaikos sub o presiune imensă. În aceste condiții, fostul selecționer al României ar putea reveni în fotbalul românesc.

Potrivit mai multor publicații din Grecia, fostul mare internațional român este atras la Târgu Mureș, acolo unde Viktor Orban ar intenționa să pună bazele unui mari echipe, care să rivalizeze cu FCSB, Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

The post Ladislau Boloni, ca și plecat de la Panathinaikos? Românul a pierdut marele derby cu Olympiacos, iar marea rivală a devenit campioană în Grecia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă