Ladislau Boloni, avertizat înaintea preluării echipei naționale

2 săptămâni in urmă 11

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Bundesliga: Bayern Munchen - Borussia Monchengladbach, vineri, 21:30, Digi Sport 1

FRF s-a îndreptat spre Boloni după ce Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat să îi ia locul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naționale.

Ladislau Boloni, avertizat înaintea preluării echipei naționale! Detaliul crucial de care va trebui să țină cont

Narcis Răducan consideră că Ladislau Boloni va avea o misiune extrem de grea ca selecționer al României pentru că generațiile de jucători s-au schimbat, iar ”tricolorii”nu mai sunt cei pe care i-a pregătit fostul mare fotbalist între 2000 și 2001.

Gică Craioveanu a declarat recent că Ladislau Boloni este deconectat de realitatea în care se zbate fotbalul românesc, dar Narcis Răducan spune că fostul mare jucător ar putea avea succes alături de echipa națională.

Totuși, Boloni va trebui să țină cont de un detaliu extrem de important, alegerea asistenților, lucru crucial în opinia lui Narcis Răducan, pentru că aceștia vor fi liantul lui Boloni cu fotbalul românesc.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Mă încadrez în categoria celor care îi apreciază activitatea, mai întâi cea de jucător, apoi cea de antrenor. A fost un fotbalist excepțional, atenție, nu cel mai spectaculos. Între 77 și 83 a fost desemnat cel mai bun jucător român.. apoi a continuat cu cariera de antrenor la fel de productivă. În ultimii ani, au fost niște scurtcircuite, nu știu din ce cauză. La echipa națională este o sarcină grea. Nu are de a face cu jucătorii de la Sporting Lisabona, are o generație mai slabă. Provocarea este să gestioneze în 2022 această funcție.

Cred că îl pot ajuta foarte mult asistenții. Mi-aș dori să acorde atenție alegerii asistenților. Ei vor fi de fapt cei care vor fi conexiunea lui cu fotbalul românesc”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea Fotbal Club.

Gică Craioveanu nu consideră oportună varianta Ladislau Boloni la națională!

Ultima dată când Ladislau Boloni a avut contact direct cu fotbalul românesc se întâmpla în urmă cu mai bine de 20 de ani, când acesta a preluat chiar naționala României. După doar un an, în vara lui 2001, primea o ofertă de la Sporting Lisabona și renunța la echipa națională chiar înaintea partidelor de bara cu Slovenia.

Din acel punct, Boloni a antrenat doar în străinătate, în general în Franța, Belgia și Grecia. Acesta este și motivul pentru care Gică Craioveanu nu îl consideră potrivit pentru a fi din nou selecționer.

E pierdut de realitatea fotbalului din România. E părerea mea, nu vreau să mă cert cu nimeni. Trebuia un antrenor tânăr, care să continue ce a făcut Mirel, care a schimbat jocul echipei naționale. Echipa națională a jucat bine, un fotbal diferit față de ce se juca pe timpuri. Eu am dubii, nu știu dacă e antrenorul ideal pentru echipa națională. Ok, are personalitate, e un fost jucător important, dar cred că la echipa națională trebuia să vină cineva care să știe exact ce înseamnă acum fotbalul românesc”, a declarat Gică Craioveanu, la Digi Sport.

Etichete: romania , narcis raducan , frf , echipa nationala , ladislau boloni

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă