Ladislau Boloni "a prins aripi" după succesul lui Panathinaikos în fața lui PAOK: "Putem câștiga toate meciurile din play-off"

1 lună in urmă 1

Liga 1: FC Botoșani - Sepsi, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - FC Argeș, luni, 20:30, Digi Sport 1

Fosta mare speranță a celor de la Manchester United, văzut la un moment dat drept "noul Cristiano Ronaldo", Federico Macheda a deschis scorul cu cinci minute înainte de pauză. Ioannidis a dublat avantajul lui Panathinaikos în minutul 82, iar câteva zeci de secunde mai târziu, cehul Krmencik, fostul jucător al lui Plzen, a redus din diferență.

Panathinaikos - PAOK 2-1. Ladislau Boloni: "Putem câștiga toate meciurile din play-off"

Oaspeții nu au mai avut puterea de a reveni, iar Panathinaikos a obținut prima victorie după cinci meciuri în care nu a cunoscut gustul succesului. "Verzii" ocupă poziția a cincea, cu 45 de puncte, la două lungimi în urma lui PAOK și vor lupta pentru un loc de cupe europene în play-off-ul primei ligi din Grecia.

La finalul jocului, Ladislau Boloni s-a arătat extrem de mulțumit de prestația și atitudinea jucătorilor săi: "În acest moment, putem spera la mai mult. Mulți oameni știu că am trecut prin momente foarte dificile. Dar acest lucru ne-a întărit și jucăm și mai bine.

Jucătorii mei merită felicitări nu numai pentru ziua de azi, ci pentru întreaga perioadă. Pentru jocurile anterioare, pentru antrenamente și chiar timpul petrecut împreună la hotel.

Să nu uităm că am câștigat cu una dintre cele mai grele și mai mari echipe din ligă. Momentul pe care l-am apreciat cel mai mult în această seară este timpul petrecut la pauză. Am vorbit multe cu jucătorii, dar totul rămâne în vestiar.

Panathinaikos a fost acolo unde a fost, dar acum este în play-off. Vom juca cu echipe bune, câteva partide grozave ne așteaptă acum. Am avut și momente bune și momente rele. Putem câștiga toate jocurile, dar le și putem pierde. Rămânem calmi și vom face totul să învingem", a declarat Ladislau Boloni, antrenorul lui Panathinaikos, citat de Sport24.

VIDEO Rezumat Panathinaikos - PAOK 2-1

Etichete: ladislau boloni , panathinaikos , fotbal grecia , panathinaikos paok
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă