Ladislau Boloni a învins-o pe PAOK și este încrezător: „Putem spera la mai mult!”

2 luni in urmă 1

Panathinaikos, echipa antrenată de către Ladislau Boloni (68 de ani), a învins-o pe rivala PAOK, cu scorul de 2-1, în campionatul Greciei.

Panathinaikos și PAOK s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 26 din prima ligă a Greciei, iar gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, după golurile marcate de către Macheda, în minutul 39, și Ioannidis, în minutul 82. Pentru PAOK a punctat Krmencik, în minutul 84.

În urma acestui rezultat, Panathinaikos s-a apropiat la două puncte de PAOK și ocupă locul 5 în clasament.

Ladislau Boloni a învins-o pe PAOK și este încrezător

Ladislau Boloni s-a arătat încrezător la finalul acestei partide și este convins că echipa sa va face o figură frumoasă în play-off-ul primei ligi din Grecia.

„În acest moment, putem spera la mai mult. Mulți oameni știu că am trecut prin momente foarte dificile. Dar acest lucru ne-a întărit și jucăm și mai bine.

Jucătorii mei merită felicitări nu numai pentru ziua de azi, ci pentru întreaga perioadă. Pentru jocurile anterioare, pentru antrenamente și chiar timpul petrecut împreună la hotel.

Să nu uităm că am câștigat cu una dintre cele mai grele și mai mari echipe din ligă. Momentul pe care l-am apreciat cel mai mult în această seară este timpul petrecut la pauză. Am vorbit multe cu jucătorii, dar totul rămâne în vestiar.

Panathinaikos a fost acolo unde a fost, dar acum este în play-off. Vom juca cu echipe bune, câteva partide grozave ne așteaptă acum. Am avut și momente bune și momente rele. Putem câștiga toate jocurile, dar le și putem pierde. Rămânem calmi și vom face totul să învingem”, a spus Ladislau Boloni, potrivit Sport24.

The post Ladislau Boloni a învins-o pe PAOK și este încrezător: „Putem spera la mai mult!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă