"Lacul Lebedelor" pe tancuri. Imagini inedite cu baletul pus în scenă de militari belaruşi la Jocurile Armatei din Rusia

1 lună in urmă 31

Un moment artistic inedit a fost organizat în Rusia, în cadrul Jocurilor Internaționale ale Armatei. Clasicul spectacol de balet "Lacul Lebedelor" a fost interpretat pe tancuri, iar balerinele au dansat alături de parteneri în uniforme militare complete.

Tancurile aveau steaguri bieloruse pe turele, iar presa a scris că bărbaţii care au participat la spectacol ar fi fost militari din Belarus, scrie The Moscow Times.
Pe fundalul baletului, tancurile făceau manevre care ridicau praful în aer.

Ineditul spectacol a fost pus în scenă în cadrul celei de-a şaptea ediţii a evenimentului în care sunt promovate sisteme militare de apărare, vehicule terestre şi aeronave militare.

Clasicul spectacol de balet "Lacul Lebedelor" a fost interpretat pe tancuri. FOTO: Profimedia Images

Spectacolul a avut loc în Patriot Park, un parc cu tematică militară de pe lângă Moscova, şi este un eveniment cheie pentru Rusia, al doilea exportator de arme la nivel mondial, potrivit sursei citate.

Totodată, spectacolul vine la câteva zile după cea de-a 30-a aniversare a loviturii de stat din august 1991, când "Lacul Lebedelor"  a fost difuzat în buclă la televiziunile sovietice, în timp ce comuniştii radicali încercau să preia puterea de la liderul sovietic Mihail Gorbaciov.

Editor : G.M.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă