La un pas de tragedie! Mult mai tânărul iubit al mamei lui Neymar Jr. a fost înjunghiat într-un restaurant din Cancun și lăsat să zacă într-o baltă de sânge! | VIDEO

2 luni in urmă 1

Iubitul mamei lui Neymar se afla într-un resort de lux din Mexic când a fost înjunghiat într-un restaurant!

Bărbatul, cu 28 de ani mai tânăr decât mama starului de la PSG, a fost rănit în timpul unei vacanțe în doi petrecută în însoritul Cancun.

Iubitul mamei lui Neymar a fost înjunghiat și lăsat într-o baltă de sânge: „Am cerut o farfurie cu carne”

Mama lui Neymar Jr., Nadine Goncalves, a hotărât să-i mai dea o șansă modelului și gamerului Tiago Ramos, cu 28 de ani mai tânăr decât ea.

Bărbatul de 24 de ani, cu 4 ani mai mic decât atacantul celor de la PSG Neymar și cu 28 de ani mai tânăr decât Nadine (mamă a doi copii, divorțată) a postat un clip video șocant pe Instagram în care apare plin de sânge pe gât și pe piept și a făcut publice detaliile atacului a cărui victimă a fost.

El spune că totul a fost premeditat: „Aproape că am murit pentru ceva ce nu am făcut. Am ajuns la restaurant și am cerut o farfurie cu carne. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu am făcut nimic, dar nu m-au lăsat să rămân”.

După ce a povestit că unul dintre cei 3 bărbați prezenți în local l-a înjunghiat, el a adăugat: „Asta nu va rămâne așa. Am numărul de telefon al persoanei care a făcut asta și mă voi întoarce în Mexic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Hernandes (@daviddhernandes)

El a dezvăluit de asemenea că era singur în Mexic la momentul producerii incidentului, ceea ce pare să confirme faptul că mama lui Neymar s-a întors în Brazilia fără el, după ce au zburat împreună la plecarea spre Cancun.

Cei doi au fost fotografiați împreună în urmă cu o săptămână într-un zbor care face legătura între Sao Paulo și Panama. Nadine, care s-a despărțit pentru a doua oară de Tiago în iunie, după un incident în care acesta s-a tăiat la mână cu un ciob de sticlă, a postat ceva mai târziu o poză cu ea în costum de baie în timp ce se află pe o plajă care se crede că este din Cancun.

Nu este clar până acum dacă bărbatul de 24 de ani a contactat poliția mexicană în legătură cu incidentul de la restaurant sau dacă a fost tratat la vreun spital pentru presupusele răni pe care le-ar fi suferit.

A intrat în depresie după ce a recunoscut că e bisexual și că a avut relații intime cu bucătarul lui Neymar

Jurnalistul brazilian Sonia Abrao susține că mama lui Neymar s-ar fi grăbit să-l ajute pe Tiago la finalul lunii trecute, după ce acesta ar fi suferit o cădere emoțională cauzată de despărțirea dintre cei doi.

Toate aceste probleme mentale care l-au condus către depresie ar fi pornit de la dezvăluirile făcute de Tiago Ramos că ar fi avut o serie de relații gay cu mai mulți bărbați, printre care s-ar fi aflat și bucătarul personal al lui Neymar.

Presiunea familiei exercitată asupra lui Nadine, după ce aventurile modelului Tiago Ramos cu alți bărbați ar fi fost făcute publice, a fost cea care ar fi dus la despărțirea celor doi.

The post La un pas de tragedie! Mult mai tânărul iubit al mamei lui Neymar Jr. a fost înjunghiat într-un restaurant din Cancun și lăsat să zacă într-o baltă de sânge! | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă