La trei zile după ce au anunțat relaxarea restricțiilor, autoritățile spun că au greșit ora închiderii restaurantelor

1 lună in urmă 2


Restaurantele vor fi deschise până la ora 23.00, nu ora 21.00, așa cum se preciza în hotărarea emisă pe 22 ianuarie de Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU), a anunțat, marți, Prefectura București.


"În Anexa nr.3 a H.G. nr.3/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 ianuarie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, este prevăzut orarul 06.00- 23.00, ca interval în care este permisă activitatea restaurantelor şi cafenelelor”, a transmis, marţi, Prefectura Bucureşti.


Instituţia precizează că în şedinţa CMSU nu s-a discutat despre modificarea intervalului orar.


”Astfel, potrivit reglementărilor prevăzute de Legea nr. 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative, a fost întocmită Erata la Hotărârea nr.2 din 22.01.2021 a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, care va fi adusă la cunoştinţa publicului. Prefectul municipiului Bucureşti, domnul Traian Berbeceanu, îşi prezintă public scuzele pentru eroarea susmenţionată”, a mai transmis Prefectura Bucureşti.


Erata la Hotărârea nr.2 din 22.01.2021 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă