La patinoarul din Târgu Mureş, un DJ a dat startul petrecerii, după masa festivă de Crăciun: "E ca o discotecă în aer liber"

3 săptămâni in urmă 53

Mesele din prima zi de Crăciun n-au fost suficient de grele ca să îi împiedice pe tinerii din Târgu Mureş să iasă din case şi să facă sport. După lăsarea serii s-au adunat la patinoarul în aer liber, deschis în Cetatea Medievală şi au ars aproape tot atâtea calorii cât au consumat. Ca să nu îşi iasă din ritm, au fost ajutaţi şi de un DJ care le-a pus muzică.

Patinoarul va rămâne deschis pe toată perioada sărbătorilor

În Cetatea Medievală, distracţia a fost în toi, seara trecută. Muzica pusă de DJ, lângă patinoar, le-a dat curaj să se dea pe gheaţă şi celor mai puţin experimentaţi. Dacă cei mari au venit pentru a arde câteva calorii, cei mici s-au gândit doar la distracţie.

Localnic: E foarte bine un pic de mișcare după atâtea sarmale salată de boef, e foarte distractiv mulțumim, ne distrăm enorm de mult

Pe gheaţă, patinajul a fost combinat cu mişcările de dans.

Liviu Vrânceanu angajat patinoar:  Avem și dj pentru a îmbunătăți atmosfera crește adrenalină și distracția pe patinoar. Practic e ca o discotecă în aer liber pe gheață toată lumea se bucură

Un bilet de intrare costă 12 lei şi asigură o oră şi jumătate de patinaj. Patinele pot fi închiriate cu 10 lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă