"La ora actuală, noi am căzut cu Anderlecht!" Marcel Popescu își consideră echipa ca și calificată în turul 3

1 săptămână in urmă 28

  • Conference League: KF Laci - Universitatea Craiova, joi, 20:00, Digi Sport 1

  • Conference League: Spartak Trnava - Sepsi, joi, 20:00, Digi Sport 2

Marcel Popescu anunță concentrare maximă pentru meciul cu KF Laci

La un an după eliminarea rușinoasă din primul tur preliminar al Europa League în fața celor de la Lokomotivi Tbilisi, oltenii au șansa de "a-și spăla păcatele" în fața propriilor suporteri împotriva albanezilor de la Laci.

Președintele Universității Craiova, Marcel Popescu, a avut o intervenție televizată la Digi Sport 1, acolo unde a vorbit mai mult despre Anderlecht și mai puțin despre Laci, echipa pe care oltenii trebuie s-o elimine prima oară, pentru a se duela mai apoi cu belgienii.

"Ce se întâmplă, la ora actuală noi am căzut cu Anderlecht. Dar, dacă îi suni pe albanezi, ei spun că joacă tot cu Anderlecht după noi. Cu cât te duci mai sus primești mai mulți bani de la UEFA, dar nu trebuie luat și privit de sus niciun adversar. Am văzut, nu numai în cazul echipelor românești, surprize sau glonțul trecut pe la ureche, am văzut și la case mai mari cum echipe mult mai bine cotate au fost eliminate.", a declarat Popescu

Marcel Popescu crede că Anderlecht este mai slabă decât în ultimii ani

În cazul în care va trece de Laci, Universitatea Craiova o va întâlni în turul 3 preliminar al UEFA Conference League pe formația belgiană Anderlecht. Marcel Popescu crede că fosta echipă a lui Alexandru Chipciu este mai slabă de când li s-a schimbat conducerea, dar recunoaște că aspiră la ambiția și valoarea acestora.

"Anderlecht este un club enorm, o echipă mai puțin strălucitoare față de ce a fost în ultimii trei ani, după ce și-a schimbat patronul. Dar cred că ambiția și valoarea pe care a câștigat-o în timp ca jucător Vincent Kompany sunt aspirații mari. Mai ales că noul proprietar este cotat al treilea ca și bogăție și are acțiuni la Goztepe în Turcia sau Lille în Franța, este un om care stă în lumea sportului, sunt ambiții foarte mari.

Chiar dacă nu este campioana Belgiei, Anderlecht vine dintr-un campionat la fel ca cel al Portugaliei, care a dat jucători de mare valoare. Belgia are o echipă națională strălucitoare. Aspirăm.", a mai adăugat Popescu.

Etichete: universitatea craiova , craiova , craiova laci
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă