”La noi nimeni nu-și asumă eșecurile!” Cine este selecționerul pe care l-ar numi Valeriu Iftime

2 săptămâni in urmă 17

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Valeriu Iftime crede că nu mai e nevoie de experimente și ar vrea ca federația să numească un selecționer care să fi confirmat în carieră. 

”Trebuie un selecționer cu experiență, gen Boloni, nu unii înflăcărați după 2 sticle de șampanie, ci unul realist, care face o radiografie exactă și ne spune că suntem în această urnă valorică și ne batem cu Muntenegru”, a fost părerea lui Iftime la Liga Digisport.

Valeriu Iftime: ”La noi nimeni nu-și asumă eșecurile

Acesta a vorbit și despre responsabilitatea conducerii federației, în frunte cu Răzvan Burleanu, dar și despre faptul că acesta nu are contracandidat la alegerile viitoare.

”Nu găsesc cea mai mare vină la Burleanu, e clar că e responsabilitate mare, iar când ești la pământ cu toate rezultatele ar trebui totuși să-și asume greșelile. Dar la noi nimeni nu-și asumă eșecurile.

Nu înțeleg de ce candidează singur, trebuie să venim cu o soluție, deși nu avem nici antrenori, nici fotbaliști.

Când a venit Lupescu în campanie, era puțin jenant. Eu am votat cu Burleanu la început, pentru că avea curajul să se bată cu Gică Popescu, am crezut că nu-l votează nimeni.

Oricum, orice proiect serios nu are șanse la noi. Dacă punem cele mai luminate 5 minți, nu cred că scoatem o strategie viabilă”, a mai spus Valeriu Iftime. 

Etichete: ladislau boloni , selectioner romania , valeriu iftime , razvan burleanu , alegeri presedinte frf

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă