„La mulți ani, nebunule!” » Iubita lui David Popovici, urare inedită pentru cel mai rapid înotător al lumii + cum s-au fotografiat cei doi

1 săptămână in urmă 18

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022, 19:59 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 20:24

David Popovici a împlinit 18 ani pe 15 septembrie, omul momentului în sportul românesc având parte de câteva momente de neprețuit alături de Taisia, iubita lui.

„Magicianul” David Popovici, cel care în ultimele 3 luni a adunat 13 medalii, 11 de aur şi două de argint, performanţă istorică în lumea înotului, a împlinit pe 15 septembrie vârsta majoratului.

Iubita lui David Popovici, urare inedită pentru cel mai rapid înotător al lumii

Până la reîntoarcerea în bazin, care ar trebui să aibă loc la finalul lunii septembrie, David Popovici se mai și relaxează. Cea care i-a fost alături în ultimele zile a fost chiar iubita înotătorului, Taisia, colega de clasă a lui David de la Colegiul Național „George Coșbuc”, scriu cei de la Playsport.ro.

Pe contul său de Instagram, Taisia i-a transmis un mesaj inedit „Tăticului Clorului”, așa cum se autointitulează David Popovici: „Happy b-day loco„ (n.r. - „La mulți ani, nebunule”). Ulterior, pe contul acesteia a apărut și un scurt videoclip în care cei doi dansau în sincron. 

FOTO / David Popovici și Taisia, un cuplu de aur

VIDEO Cristian Tudor Popescu consideră că David Popovici ar putea fi un „vector de opinie în societate”: „Eu l-aș asculta cu mare atenție!” - podcast Profu de sport #5

Citește și alte știri de actualitate:

România, învinsă de Slovacia în Cupa Davis » Nicholas Ionel nu a mai repetat minunea de vineri

Ungurii sunt șocați că „extraterestrul” David Popovici vine din România: „Trebuie să decriptăm ceva!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă