La Liga: Duel sub semnul echilibrului pe „Benito Villamarín” » Betis – Athletic Bilbao se pariază la cota 1.72!

3 săptămâni in urmă 10

Astăzi, de la ora 21:00, pe „Estadio Benito Villamarín” din Sevilla va avea loc Betis – Athletic Bilbao, duelul urmând a conta pentru runda 31 din La Liga.


Pariuri pe goluri: Azi investim pe meciurile de la Botoșani, Birmingham și Stuttgart!


Betis se afla pe locul 6 cu 48 de puncte, la o singură lungime de Villarreal care ocupă locul 5, poziție ce asigură participarea în ediția viitoare a Europa League. Distanța „alb-verzilor” față de rivala Sevilla (locul 4) este de numai puțin de 16 puncte, astfel că Champions League reprezintă în acest sezon un capitol închis pentru turpa lui Pellegrini. Runda precedentă, Betis a temrinat 2-2 pe teren propriu cu Valencia, acesta fiind a treia remiză consecutivă în campionat.

De partea cealaltă, bascii vin pe „Estadio Benito Villamarín” după un eșec umilitor suferit în finala Cupei Spaniei în fața lui Messi  & co, scor 4-0. În campionat, Bilbao se află pe locul 11 cu 37 de puncte la 12 puncte de Europa League și la 10 de „zona roșie” astfel că poate aborda puțin mai relaxată acest duel. De notat ar fi că echipa lui Marcelino este fără victorie în La Liga de cinci etape, având remize pe linie în ultimele patru etape. În tur Athletic Bilbao s-a impus clar în fața lui Betis cu scorul de 4-0.

Pont: Betis – Ath. Bilbao, PSF X – cota 1.72

Echipe probabile Betis – Athletic Bilbao:
Betis: Bravo – Emerson, Mandi, Bartra, Moreno – Rodriguez, Canales, Iglesias, Fekir, Tello – Juanmi
Athletic Bilbao: Simon – De Marcos, Alvarez, Martinez, Lekue – Ibai, Vesga, Lopez, Morcillo – Sancet, Villalibre

The post La Liga: Duel sub semnul echilibrului pe „Benito Villamarín” » Betis – Athletic Bilbao se pariază la cota 1.72! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă