”La fel se întâmplă și la Barcelona atunci când nu joacă Messi”. Codrea, explicații pentru rezultatele Craiovei

3 luni in urmă 1

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

Codrea, fost jucător la Genoa, Palermo sau Siena crede că pierderea lui Elvir Koljic a ”cântărit” semnificativ în jocul oltenilor. Atacantul bosniac era golgheterul Ligii 1, cu șase reușite.

Paul Codrea: ”La fel se întâmplă și la Barcelona atunci când nu joacă Messi”

„Și-au pierdut golgheterul practic. Dacă vă aduceți aminte, el a fost accidentat și în sezonul trecut, și de asta Pițurcă poate nu a avut cele mai bune rezultate la Craiova.

La fel se întâmplă și la Barcelona atunci când nu joacă Messi. A mai fost și vânzarea lui Mihăilă. E un fotbalist talentat, cred că Parma nu a dat 7 milioane de euro pe el să îl țină la echipa a doua”, a spus Codrea, pentru realitateasportivă.net.

Continuă perioada dificilă a lui Elvir Koljic, de după accidentare

Elvir Koljicatacantul Craiovei accidentat grav în meciul cu Poli Iași, de la începutul lunii octombrie, traversează în continuare o perioadă delicată.

Marcel Popescu, managerul general al clubului din Bănie, a anunțat că, procesul de recuperare decurge conform așteptărilor, dar Elvir Koljic va mai fi supus, foarte probabil, unei alte intervenții chirurgicale la gleznă.

La Koljic, totul este bine, recuperarea decurge bine, este la faza de recuperare. Urmează o altă investigație și o radiografie. Probabil se impune și a doua intervenție chirurgicală de corectare a zonei gleznei”, a declarat Marcel Popescu, la ProX.

Ovidiu Mihalache, fotbalistul care l-a accidentat pe atacantul Craiovei, a fost suspendat opt etape și amendat cu 5.000 de lei.

Etichete: universitatea craiova , paul codrea , elvir koljic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă