La Cotroceni se va stinge lumina în această seară, cu ocazia Orei Pământului

1 lună in urmă 2

La Palatul Cotroceni se vor stinge luminile pentru o oră în această seară, cu ocazia Orei Pământului, informează Administraţia Prezidenţială.

„Administrația Prezidențială se alătură și în acest an acestui demers internațional, care va avea loc sâmbătă, 27 martie 2021, în intervalul orar 20:30-21:30, prin întreruperea iluminatului interior și exterior al Palatului Cotroceni. Ora Pământului își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la protejarea mediului înconjurător pentru a combate criza climatică și pentru a ne asigura propria sănătate și prosperitate”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Stingerea pentru o oră a luminilor este un gest simbolic anual, dar protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică a fiecăruia dintre noi, conform comunicatului Preşedinţiei României.

Ora Pământului (Earth Hour) este în prezent una dintre cele mai mari mișcări mondiale pentru protecția mediului și mobilizează milioane de oameni care, timp de o oră, sting luminile pentru a arăta angajamentul și sprijinul pentru planetă.

Editor : M.L.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă