La ce oră se va juca returul ȚSKA Moscova – CSM București, din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin

2 săptămâni in urmă 23

CSM București se pregătește de cel mai important meci al anului: returul cu ȚSKA Moscova se va disputa duminică, de la ora 17:00, în Rusia.

Partida de la Moscova, care începe la ora 17:00, va fi transmisă de trei televiziuni din România: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport.

Întâlnirea retur dintre cele două formații se va desfășura duminică, în capitala Rusiei. Meciul ȚSKA Moscova – CSM București pornește de la scorul de 32-27 pentru „tigroaice”, în urma partidei din „Polivalentă”.

Meciul ȚSKA Moscova – CSM București se joacă duminică, de la ora 17:00

Dacă „tigroaicele” s-au calificat pentru a șasea oară la rând în „sferturi”, reprezentanta Rusiei a ajuns în premieră la acest nivel, dar ȚSKA Moscova va fi susținută de fani în partida retur de duminică, o veste nu tocmai bună pentru fetele lui Adrian Vasile.

Duelul dintre ȚSKA Moscova și CSM București va avea loc duminică, de la ora 17:00.

„Tigroiacele” încearcă să pătrundă în Final Four pentru a patra oară în istorie. În 2016, la prima participare, au câștigat și Liga Campionilor.

„În retur vom juca cu public, ceea ce pentru noi este deja neobișnuit, să avem gălăgie în sală. Va fi unul dintre acele meciuri în care toată energia pe care o ai, toată munca pe care ai depus-o în timpul anului trebuie să se reflecte cu această ocazie. Sunt convins că la ora jocului vom fi pregătiți și vom da absolut totul pentru calificare”, a promis Adrian Vasile, antrenorul echipei CSM București.

Dacă CSM București are în față un retur complicat în față, Gyor și Brest Bretagne și-au rezolvat în mare măsură calificarea în Final Four. În tur, campioana Europei a câștigat pe terenul echipei Buducnost cu 30-19, iar Brest a învins Metz tot la o diferență mare: 34-24.

The post La ce oră se va juca returul ȚSKA Moscova – CSM București, din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă