La ce oră se joacă România – Germania din grupa J din preliminariile Campionatului Mondial 2022 din Qatar

1 lună in urmă 3

Naţionala Germaniei este adversara României în preliminariile CM-2022 pe stadionul Arena Națională. Meciul va avea loc duminică 28 martie, de la ora 21.45.

Miercuri 31 martie, tricolorii urmează să întâlnească Armenia (ora 19:00, în deplasare). Meciul cu Germania este transmis livetext pe site-ul ProSport, la tv de PRO TV și va fi în format audio la Radio România Actualități.

România se mai află în grupă cu Macedonia de Nord, Armenia, Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa.

La ce oră se joacă România – Germania din grupa J din preliminariile Campionatului Mondial 2022 din Qatar

Partida contra nemților începe la ora 21.45 și se va disputa pe Arena Națională, tot acolo unde s-a jucat joi și partida cu Macedonia de Nord, câștigată de tricolori cu 3-2.

Bilanțul întâlnirilor directe: 13 jocuri, 2 victorii România, 8 Germania, 3 egaluri, golaveraj 18-38

Clasamentul grupei: Germania – 3 puncte, 2. România – 3 puncte, 3. Armenia – 3 puncte, 4. Macedonia de Nord – niciun punct, 5. Liechtenstein – niciun punct, 6. Islanda – niciun punct. Diferenţa este făcută de golaveraj.

România va mai disputa două partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022, acestea fiind transmise live de PRO TV şi Radio România Actualităţi:

28 martie: România – Germania, la ora 21:45 (Arena Naţională)
31 martie: Armenia – România, la ora 19:00

Florinel Coman, accidentat pentru următoarele două meciuri

Fotbalistul Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul muşchilor aductori ai coapsei drepte în timpul partidei echipei naţionale cu Macedonia de Nord şi este indisponibil pentru următoarele două meciuri ale României, cu Germania şi Armenia, din preliminariile CM 2022, informează, vineri, FRF pe site-ul său oficial.

„Titular în meciul de ieri cu Macedonia de Nord, Florinel Coman a părăsit terenul în primul sfert de oră al partidei, accidentat.

În urma investigaţiilor efectuate astăzi sub coordonarea staff-ului medical al echipei naţionale, s-a constatat că Florinel Coman a suferit o leziune la nivelul muşchilor aductori ai coapsei drepte.

În aceste condiţii, acesta a devenit indisponibil pentru celelalte două meciuri ale României din martie, cu Germania şi Armenia, şi a părăsit în această după-amiază cantonamentul de la Mogoşoaia. Multă sănătate, Florinel, te aşteptăm şi mai puternic să luptăm împreună pentru România”, se menţionează pe site-ul citat.

Partida cu Germania de duminică seară începe la ora 21.45 și se va disputa pe Arena Națională.

The post La ce oră se joacă România – Germania din grupa J din preliminariile Campionatului Mondial 2022 din Qatar appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă