La ce oră se joacă meciul România – Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022

2 săptămâni in urmă 11

Prima reprezentativă a României va da piept, joi, de la ora 21.45, cu naționala Islandei, într-unul dintre meciurile decisive pentru calificarea la barajul Cupei Mondiale din 2022.

Confruntarea va fi pe noul stadionul Steaua, în grupa J de calificare la Cupa Mondială, și se va disputa fără spectatori în urma restricțiilor sanitare existente în țara noastră.

Duminică, în ultimul meci din grupa J, România va întâlni Liechtenstein.

La ce oră se joacă meciul România – Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022

Clasamentul grupei înaintea celor două partide este următorul: Germania – 21 puncte, România – 13 puncte, Macedonia de Nord – 12 puncte, Armenia – 12 puncte, Islanda – 8 puncte, Liechtenstein – un punct. Germania este prima echipă europeană calificată la CM din Qatar.

Au rămas doar două meciuri pentru „tricolori” în preliminarii şi misiunea este una clară: obţinerea biletelor pentru baraj după confruntările cu Islanda (11 noiembrie) şi Liechtenstein (14 noiembrie).

Partida cu Islanda va începe la ora 21.45 și va fi transmisă la tv de Pro TV.

România a urcat o poziţie în Clasamentul FIFA-Coca Cola, după meciurile din preliminariile Cupei Mondiale desfăşurate în această lună (1-2 cu Germania şi 1-0 cu Armenia).

Ce spune Mirel Rădoi despre o posibilă plecare de la națională?

Despre anunţul făcut după meciul cu Armenia, că vrea să plece de la naţională la finalul preliminariilor, Rădoi a precizat că o decizie va fi luată după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein.

„Am avut întâlniri cu preşedintele şi cu directorul tehnic şi a rămas să luăm o decizie după aceste două jocuri, tocmai pentru a ne concentra pe lucruri mult mai importante. Aşa cum am spus, am început să cunosc grupul destul de bine, atmosfera, felul lor de a fi.

Important este că atmosferă a rămas aceeaşi în ultimele partide. Începe să fie un grup foarte puternic şi trebuie ca atmosfera să rămână aceeaşi. Jucătorii îşi dau seama de faptul că sunt aproape de o performanţă care nu s-a mai întâmplat de mulţi ani.

Nu cred că vor fi probleme din punct de vedere psihologic pentru jucători privind anunţul meu de a pleca”, a precizat selecţionerul.

 

The post La ce oră se joacă meciul România – Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă