La ce oră matinală vor autoritățile din Australia să-l rețină pe Djokovic. Reacția avocaților tenismenului

4 zile in urmă 10

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 14:02

121 citiri

La ce oră matinală vor autoritățile din Australia să-l rețină pe Djokovic. Reacția avocaților tenismenului

Avocatul Stephen Lloyd, care îl reprezintă pe ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, a declarat, vineri, la o audiere de instrucţie la Federal Circuit Court, că propunerea guvernului este ca Novak Djokovic să fie reţinut sâmbătă dimineaţă, atunci când se va prezenta în faţa oficialilor departamentului pentru imigraţie.

Djokovic se va prezenta la ora locală 08.00 (23.00 ora României, vineri seară) pentru a discuta cu oficialii departamentului pentru imigraţie.

Apoi, el însă va putea să meargă la birourile avocaţilor săi, escortat de poliţişti de la poliţia de frontieră, după care va petrece noaptea în detenţie. Duminică dimineaţă, dacă va fi programată audierea la tribunal în cazul său, el va fi dus din nou la birourile avocaţilor săi.

Avocatul lui Djokovic, Nick Wood, a spus anterior că acceptă faptul că guvernul are dreptul să îl reţină pe Djokovic, dar a avertizat cu privire la “circul media” care ar exista dacă acest lucru s-ar întâmpla.

Audierea de instrucţie de vineri, în faţa judecătorului Anthony Kelly, are loc în sistem online. Kelly este judecătorul care luni a întors prima decizie autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia.

Citeste si:

Ultimele detalii din procesul lui Djokovic cu autoritățile australiene. Avocații statului bănuiesc care va fi decizia finală

Guvernul australian subliniază duminică faptul că numărul 1 mondial Novak Djokovici "nu este vaccinat împotriva Covid-19" şi consideră că apelul său pentru a rămâne în ţară este...

 ”Am zburat aici pentru a juca”. Sârbul a ieșit la antrenament! FOTO

La capătul unei zile agitate, în care a câștigat un proces cu statul australian care îi anulase viza de intrare în țară, tenismenul sârb Novak Djokovic a oferit o primă reacție. În...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă