La ce echipă e favorit să ajungă acum Andrea Pirlo, după ce a pierdut lupta pentru banca Barcelonei în fața lui Xavi

3 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: Mioveni - UTA Arad, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

În cele din urmă, președintele clubului, Joan Laporta, a ales să îl numească pe Xavi drept noul conducător din vestiarul blaugrana. 

La ce echipă e favorit să ajungă acum Andrea Pirlo, după ce a pierdut lupta pentru banca Barcelonei în fața lui Xavi

Fostul tehnician al lui Juventus a fost, astfel, nevoit să se reorienteze, iar cea mai nouă variantă vine din Serie A. Potrivit site-ului Football Italia, legendarul mijlocaș este favorit să o preia pe Genoa, echipă aflată pe locul 17 în primul eșalon italian.

Conducerea italienilor și-a pierdut răbdarea cu Davide Ballardini și urmează să îl demită în cazul în care înregistrează un nou rezultat negativ, iar primul test va fi partida din deplasare cu Empoli.

În cazul în care Genoa se încurcă încă o dată în campionat, Pirlo va fi sunat de către conducătorii clubului, întrucât ar fi varianta considerată cea mai optimă.

Mesajul transmis de Andrea Pirlo după plecarea de la Juventus

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

După ce s-a despărțit de Juventus în mai, Pirlo a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, spunând că nu regretă alegerea făcută și este gata să înceapă o nouă aventură.

"Primul meu sezon ca antrenor s-a încheiat. A fost complicat, dar, în același timp, minunat. Când Juventus m-a contactat, nu m-am gândit deloc la riscuri, chiar dacă erau destul de clare. Respectul pentru club a primat, iar dorința mea a fost să antrenez la cel mai înalt nivel.

Dacă m-aș putea întoarce în timp, aș face aceeași alegere, în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-aș fi întâmpinat. Cu toate acestea, am reușit să îmi ating obiectivele. Aventura nu s-a încheiat cum îmi doream, dar m-a făcut să-mi văd viitorul mai clar.

Sper că voi avea o carieră plină de satisfacții, așa cum a fost și cea de fotbalist. E timpul să o iau de la capăt și să înfrunt noi provocări. Mulțumesc familiei Juventus, care m-a susținut de-a lungul acestui sezon", a transmis Pirlo, pe Instagram, citat de Football Italia.

Etichete: barcelona , genoa , andrea pirlo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă