La 58 de ani, Evander Holyfield se bate cu cel care "i-a stins lumina" lui Mike Tyson

4 săptămâni in urmă 18

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Evander îl va înfrunta pe irlandezul Kevin McBride, în cadrul unui meci demonstrativ care va avea loc pe 5 iunie, informează agenţia EFE.

Mike Tyson s-a retras în 2005, după ce a fost învins de adversarul de acum al lui Holyfield, Kevin McBride

Kevin McBride (47 ani) este pugilistul care a reuşit să învingă o altă legendă a boxului american, Mike Tyson, în 2005, eşec în urma căruia "Iron Mike" a pus capăt carierei sale de boxer profesionist.

Galerie Foto

Revenirea lui Holyfield se va produce în cadrul unei gale care va avea loc la Miami (Florida) şi al cărei cap de afiş va fi meciul de unificare a titlului mondial la categoria uşoară dintre americano-hondurianul Teofimo Lopez şi australianul George Kambosos.

Se mai dispută marele meci Mike Tyson-Evander Holyfield?

Luna trecută, Mike Tyson anunţase că a ajuns la un acord cu Evander Holyfield în vederea unui meci demonstrativ care să se dispute pe 29 mai. Informaţia nu a fost confirmată însă de staff-ul lui Holyfield.

Anul trecut, în luna noiembrie, Mike Tyson (54 ani) a devenit în ring pentru un meci demonstrativ împotriva compatriotului său Roy Jones Jr, urmărit de 1,6 milioane de persoane, prin intermediul sistemului pay-per-view.

Pe 28 iunie 1997, Mike Tyson l-a înfruntat pe Evander Holyfield într-unul dintre cele mai controversate meciuri din istoria boxului. Tyson a fost descalificat de arbitru după ce a muşcat o bucată din urechea lui Holyfield, în runda a treia a luptei care a avut loc la cazinoul MGM Grand din Las Vegas. El a primit ulterior o amendă de 3 milioane de dolari, fiindu-i retrasă totodată licenţa de boxer pentru un an.

Etichete: mike tyson , evander holyfield , kevin mcbride
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă