La 38 de ani, Culio va primi un salariu extraordinar la CFR Cluj. "El nu m-a minţit niciodată"

1 lună in urmă 17

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Ceilalţi trei sunt fundaşul stânga Florin Ştefan şi mijlocaşii Mihai Bordeianu şi Nana Boateng.

Emmanuel Culio va primi 20.000 de euro pe lună salariul la CFR Cluj. Dan Petrescu a garantat pentru el

Jucătorul care a câştigat 5 titluri de campion cu CFR Cluj va primi un salariu de 20.000 de euro pe lună, antrenorul Dan Petrescu fiind convins că-l va ajuta atât în vestiar, cât şi pe terenul de fotbal.

"Bursucul" a garantat pentru aceste două lucruri, astfel că Ioan Varga a fost de acord să-i ofere un salariu atât de consistent.

În ultimul an cu mine, Culio era un jucător fantastic, dar și un fel de antrenor secund. El chiar a zis mereu că vrea să fie secundul meu. Chiar dacă sunt meciuri în care nu joacă, are spiritul ăla de argentinian.

Cunoaște clubul pe de rost, sigur va da 150%. Sperăm să mai poată, toată lumea se miră, inclusiv eu: va mai fi Culio ăla pe care îl știm?

... De mai mult timp mă sună să vină înapoi. Mi-a zis, Mister am rezolvat problema pe care o aveam de rezolvat şi pot să vin, pot să joc. El nu m-a minţit niciodată, sunt convins că poate”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport Special.

Câte trofee a luat Culio cu CFR Cluj

  • 5 X titluri de campion
  • 4 X Supercupe ale României
  • 3 X Cupe ale României

Mesajul lui Culio la revenirea la CFR Cluj: "Eu nu ţin doar cu CFR, eu ţin cu România"

"Sunt fericit că m-am întors acasă. Pentru mine de când am plecat de aici a fost un an şi jumătate foarte, foarte greu în plan personal. Dar m-am întors acasă. Eu nu ţin doar cu CFR, eu ţin cu România. Aici am dat totul, aici a apărut Culio fotbalistul. Familia mea a fost mereu fericită aici, iar pentru mine asta înseamnă totul", a afirmat Culio într-un interviu postat pe canalul de YouTube al grupării ardelene.

"Eu vreau să câştig tot timpul, iar la CFR se doreşte mereu campionatul. Vreau să muncesc pentru echipă, pentru club. Aici nu există locul 2, tot timpul trebuie să fii campion. Spiritul nostru este de învingători. Nouă nu ne place nici măcar egalul, tot timpul vrem să câştigăm. Mie îmi place presiunea. Dacă nu am presiune nu mă simt bine. CFR mi-a dat totul, mi-a dat viaţa de fotbalist", a mai spus mijlocaşul argentinian.

Mijlocaşul argentinian (38 de ani) a mai jucat în cariera sa la formaţiile Almagro de Buenos Aires, Atletico Independiente, Racing Club, La Serena, Galatasaray Istanbul (cu care a câştigat o Supercupă a Turciei), Orduspor, Mersin Idmanyurdu, Deportivo de La Coruna, Al-Wasl, UD Las Palmas, Real Zaragoza, RCD Mallorca, Quilmes Atletico Club, iar până să revină la CFR evolua pentru Flandria, în Argentina.

Etichete: dan petrescu , transferuri cfr cluj , emmanuel culio , salariu culio
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă