La 14 ani, Irina Columbeanu are geantă de peste 20.000 de euro. Apariția fiicei Monicăi Gabor în America

3 săptămâni in urmă 16

La doar 14 ani, Irina Columbeanu are o geantă care valorează peste 20.000 de euro. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a avut o apariție spectaculoasă la un eveniment în Statele Unite ale Americii.

Adolescenta a moștenit pasiunea pentru modă de la mama sa și acum că a mai crescut adoptă același stil vestimentar ca ea. Irina Columbeanu a fost prezentă alături de mama ei la un eveniment privat, unde a purtat o ținută all black la care a asortat o geantă Hermes, în culoarea ei preferată, roz. O astfel de geantă costă peste 20.000 de euro. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor arată că are stil încă de la o vârstă destul de mică.

Ea a decis să se mute în Statele Unite ale Americii alături de mama ei în urmă cu câțiva ani, iar până atunci a locuit alături de tatăl ei în România. Afaceristul este mândru de fiica lui și o laudă de fiecare dată când are ocazia.

„Superbă ca mama ta”, „Minunată”, „Ești foarte frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile primite de adolescentă pe una dintre rețelele de socializare. Și Irinel Columbeanu a reacționat și i-a lăsat o inimioară fiicei sale.

irina-columbeanu-geanta-hermes-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Irina Columbeanu își dorește să devină avocat

Irina Columbeanu a fost întotdeauna preocupată de viitorul ei, chiar dacă s-a născut într-o familie în care are multe uși deschise, ea își dorește să reușească singură să se descurce în viață. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, în vârstă de 14 ani, a cochetat când era mică cu actoria, apoi își dorea să devină medic, însă acum planurile sale s-au schimbat. Irinuca își dorește să devină avocat, iar în ultima perioadă se ocupă cu simulări de procese pentru a se pregăti pentru meseria pe care vrea să o urmeze.
Citeşte întreaga ştire: Decizia luată de Irina Columbeanu în America. Cum a primit vestea Irinel: „Nu vrea să dezvăluie nimic”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă