La 14 ani de la Palop și suferința lui Lucescu, portarul Sevillei înscrie în aceeași clipă: prelungiri, minutul 3 și 18 secunde!

3 săptămâni in urmă 1

Pe 15 martie 2007, portarul Andrés Palop a intrat în istoria Sevillei. Era al 4-lea minut de prelungire (3 și 18 secunde) în timpul regulamentar al meciului de la Donețk. Șahtior, echipa lui Mircea Lucescu, conducea cu 2-1 și, după 2-2 în tur, s-ar fi calificat în "sferturile" Cupei UEFA. La ultima fază, la ultimul corner, executat de Dani Alves, Palop a înscris cu capul din mijlocul careului. 2-2, și andaluzii au învins în extra time, 3-2, cucerind trofeul și în acel sezon, al doilea consecutiv!

Același minut din prelungiri ca la Palop: 3 și 18 secunde!

La 14 ani de la acea partidă, un alt goalkeeper al Sevillei a marcat tot un gol al egalării. Sâmbătă, în același minut 90+4 (identic chiar, 3 și 18 secunde ca la Palop), marocanul Bono a punctat decisiv, la 1-1 cu Valladolid. Nu cu capul, ci cu piciorul stâng. A devenit primul portar din toată istoria clubului alb-roșu care înscrie în LaLiga.

Bono: „Antrenorul mi-a făcut semn să urc în careu”

„E straniu să te vezi în acea poziție. L-am privit pe antrenor și mi-a făcut semn să urc în careu. E incredibil. Nici nu știam cum să mă bucur”, a declarat Bono la sfârșitul partidei. Și-a aruncat tricoul în extazul momentului. Cartonașul galben nu mai era important în acele clipe de fericire maximă.

4 milioane de euroa plătit Sevilla pentru Bono în 2020, când l-a transferat definitiv de la Girona după un sezon împrumut

54 de meciuria jucat portarul marocan la echipa andaluză în toate competițiile, având acum și un gol marcat

VIDEO Gabi Balint, poveste colosală după finala de la Sevilla: „Am luat 250.000 de lei de la un cioban!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Primul transfer al lui Laporta la Barcelona! Un jucător de la Liverpool a semnat dejaDennis Man și Valentin Mihăilă, colegi cu Gianluigi Buffon?

Ce se va întâmpla cu pandemia în următoarele luni. Fondatorul BioNTech, declarații surprinzătoare

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat! Ce a pățit senatoarea este halucinant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă