L-a ofertat sau nu Gigi Becali pe Loți Boloni pentru a-l aduce antrenor la FCSB? Meme Stoica îl contrazice pe patron: „E funny, nu mai ține minte!”

1 săptămână in urmă 8

Mihai Stoica, managerul general al clubului FCSB, a revenit cu o nouă declarație legată de Ladislau Boloni, după ce patronul Gigi Becali a negat faptul că l-a ofertat pe antrenor în urmă cu câțiva ani.

În urmă cu o săptămâni, Ladislau Boloni a revenit în România pentru a negocia cu conducerea Federației Române de Fotbal termenii pentru preluarea echipei naționale. Răspunsul acestuia a întârziat să apară, iar această variantă e ca și picată.

Recent, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB l-a ofertat pe Ladislau Boloni în anul 2011, înainte ca antrenorul român să o preia pe PAOK Salonic.

L-a ofertat sau nu Gigi Becali pe Ladislau Boloni pentru a-l aduce antrenor la FCSB? Mihai Stoica îl contrazice pe patron

Gigi Becali a negat însă, motivând prin faptul că Ladislau Boloni ar avea o problemă cu patronul de la FCSB. Mihai Stoica a revenit cu o declarație și l-a contrazis pe patronul de la FCSB.

„E funny că Gigi nu mai ține minte. Și Boloni a spus, a recunoscut că au fost negocieri în 2011. Bine, nu mai poate Gigi de niște discuții neconcretizate din 2011…”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

„Țineți minte un lucru, niciodată nu l-am ofertat pe Boloni! E un antrenor bun, are valoare, dar nu am avut niciun fel de prietenie cu dânsul. Mai ales că el a avut tot timpul ceva cu mine. Nu știu de ce, dar nu vreau să comentez”, Gigi Becali, la Pro X.

„L-am ofertat pe Loți Boloni. Știam că are propunere de la PAOK și eu am aflat exact cât i-au propus grecii. Am vorbit cu Gigi și vă spun acum în premieră că eram dispuși la un efort fantastic ca să-l aducem. I-am propus 600.000 de euro net pe an! Peste ce avea de la PAOK, ar fi fost o lovitură de imagine fantastică!

Am așteptat multă vreme un răspuns de la Boloni, el era foarte curios de unde știam eu ce salariu ar avea la PAOK. Până la urmă ne-a zis nu, cred că se cam înțelesese cu PAOK înainte de a veni oferta de la noi, ăsta probabil a fost motivul. După ce a căzut varianta Loți, eram disperat să aduc pe cineva, începea pregătirea, și așa a venit Levi”, a fost prima declarație a lui Mihai Stoica. 

The post L-a ofertat sau nu Gigi Becali pe Loți Boloni pentru a-l aduce antrenor la FCSB? Meme Stoica îl contrazice pe patron: „E funny, nu mai ține minte!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă