L-a numit "incompetent" pe antrenor, dar acum revine! Decizie surprinzătoare a lui Ibrahimovic, la 39 de ani

4 săptămâni in urmă 1

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

Chiar se întâmplă! Ibrahimovic revine la națională sub comanda antrenorului pe care l-a făcut incompetent

Forma sportivă impresionantă a lui Ibrahimovic l-a determinat pe selecționerul Janne Andersson să apeleze la serviciile sale, în ciuda divergențelor dintre cele două părți. Acum, Zlatan este pe lista preliminară a Suediei pentru meciurile cu Georgia, Kosovo (preliminariile CM 2022) și Estonia (amical), de la finalul lunii martie, scrie Gazzetta Dello Sport.

Revenirea lui Zlatan Ibrahimovic se produce după o despărțire tensionată. Nu mai departe de toamna anului trecut, atacantul îl numea pe selecționerul Andersson "incompetent" și spunea despre acesta că "e vinovat deoarece nu-l lasă pe Kulusevski să joace", scrie sursa citată.

Pasul către împăcare a fost făcut în noiembrie 2020 de Hakan Sjostrand, președintele federației și selecționerul Janne Andersson, care au zburat la Milano pentru a purta discuții cu Ibrahimovic referitoare la o posibilă întoarcere a atacantului în tricoul galben.

"Când Zlatan și-a manifestat deschiderea față de meciurile echipei naționale, am simțit că e un lucru important și firesc să ne întâlnim și să discutăm cât mai rapid posibil. Mă bucur că am reușit să aranjăm această întâlnirea atât de repede", spunea Janne Andersson, la acel moment.

Programul Suediei în luna martie

25 martie: Suedia - Georgia (preliminarii CM 2022)28 martie: Kosovo - Suedia (preliminarii CM 2022)31 martie: Suedia - Estonia (amical)

Din grupa Suediei pentru CM 2022 mai fac parte Spania și Grecia.

Ibrahimovic a înscris 62 de goluri în 116 selecții pentru naționala Suediei

Zlatan Ibrahimovic (1,95 m) a înscris pentru naționala Suediei 62 de goluri în 116 partide. Vârful lui AC Milan e cotat la 5 milioane de euro și mai are contract cu grupare din Serie A până în luna iunie. Paolo Maldini și ceilalți conducători de la Milan încearcă să-l convingă pe nordic să-și prelungească înțelegerea. 

În acest sezon, Zlatan a marcat 14 goluri în 14 apariții pentru AC Milan, formație care ocupă locul secund în Serie A, cu 53 de puncte după 25 de partide, la șase lungimi de liderul Inter Milano. 

Etichete: ac milan , zlatan ibrahimovic , suedia , janne andersson
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă