L-a distrus pe tatăl lui Novak Djokovic! „E un idiot! Dumnezeu i-a făcut economie de creier”

2 săptămâni in urmă 24

Novak Djokovic e în centrul unui scandal de proporții. I-a fost interzis accesul la Australian Open și familia sârbului a organizat un protest la Belgrad, tatăl lui „Nole”, Srdjan, comparând cazul fiului său cu patimile lui Isus. Pentru declarațiile sale, Radu Paraschivescu, apreciat scriitor și jurnalist, l-a desființat pe părintele liderului tenisului mondial.

Și Biserica Ortodoxă Sârbă a intervenit. Djokovic e în carantină într-un hotel pentru imigranți, în Melbourne, și un preot a ținut o slujbă în fața stabilimentului.

Părinții lui Djokovic au fost criticați și de Marius Tucă, reputat jurnalist. „Nu trebuia să se ajungă la asta!”

L-a distrus pe tatăl lui Novak Djokovic! „E un idiot! Dumnezeu i-a făcut economie de creier”

Ce spunea tatăl lui Novak Djokovic: „L-au răstignit pe Iisus și acum pe Nole! E prizonierul acestor nenorociți! Nu va sta în genunchi”.

Novak Djokovic nu a dezvăluit dacă s-a vaccinat sau nu anti-Covid, iar pentru a juca la Australian Open avea o derogare medicală. Totuși, i s-a anulat viza și era aproape de a fi expulzat din Australia, dar avocații săi au intervenit prompt. Luni se va da verdictul în cazul său.

„E foarte complicat tabloul ăsta, e greu să pui piesele laolaltă. Singura certitudine pe care o am este că Srdjan Djokovic este un idiot! Asta pot să spun.

În momentul în care tu vii și faci din copilul tău un Spartacus, când vii și spui că oligarhii ăia lacomi nu-i lasă copilul să joace, copilul câștigând de nouă ori turneul ăla, în momentul în care tu pleci din Serbia și te muți la Monte Carlo ca să nu plătești impozite, n-ai voie să deschizi gura.

Decât dacă Dumnezeu ți-a făcut economie de creier, doar în situația asta. Câtă vreme condițiile sunt clare, nu știu dacă Djokovic merita o adresă specială. Nu merita tratamentul ăsta, asta e altceva, dar a contribuit la el.

Mie-mi pare rău pentru că am ținut cu el și țin cu el, însă ce a făcut el e foarte greu de analiza. Iar ce face taică-su e un scandal, un scandal comic. Îl ipostaziezi pe el în noul Iisus Hristos? Președintele Serbiei cere ajutor comunității internaționale că nu le lasă supercampionul să joace? Păi până acum cum a jucat? Și a câștigat sute de milioane de euro”, a spus Radu Paraschivescu, la Digi Sport.

The post L-a distrus pe tatăl lui Novak Djokovic! „E un idiot! Dumnezeu i-a făcut economie de creier” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă