L-a convins pe Gigi Becali și patronul a luat decizia: fotbalistul a semnat cu FCSB până în iarna lui 2022! Ce salariu va avea jucătorul adus de la Botoșani | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 8

Gigi Becali a fost convins de George Andrei Miron, fundașul central adus de la FC Botoșani la începutul anului 2020, și a activat opțiunea de prelungire pe care FCSB o avea trecută în contract.

Apărătorul de 27 de ani a avut prestații solide în tricoul roș-albastru, după o perioadă de acomodare, iar Becali e convins că el și Vinicius reprezintă un cuplu de apărători extrem de solid, atunci când sunt apți din punct de vedere fizic.

Fiind vorba despre o clauză unilaterală de care putea să profite clubul, fotbalistul a rămas cu același salariu la gruparea de pe locul 2 din Liga 1.

Gigi Becali i-a prelungit contractul lui George Miron, iar fotbalistul va încasa tot 10 mii de euro pe lună!

Gigi Becali a stabilit noua strategie de la FCSB: economie în privința salariilor mari și miza pe tinerii fotbaliști. Patronul roș-albaștrilor nu mai face transferuri în această iarnă și e dispus să plătească bani doar pentru David Miculescu, un jucător cu potențial de a produce, ulterior, profit pentru echipa latifundiarului din Pipera.

Cu Tavi Popescu, Cordea, Ianis Stoica, Florinel Coman, Claudiu Keșeru și Florin Tănase în lot este firesc ca atacul să nu reprezinte o prioritate pentru Becali. Poate că echipei îi lipsește un vârf de careu, celebrul număr 9 clasic, dar aceasta este o problemă deja cronică în viața celor de la FCSB de la plecarea lui Gnohere și Alibec.

Cum ofensiva nu pare să îi dea bătăi de cap, miliardarul a decis să își îndrepte atenția spre zona defensivă a celor de la FCSB. Astfel, conform informațiilor ProSport, Gigi Becali a dat undă verde activării unei clauze din contractul lui George Andrei Miron. Astfel, apărătorului central i-a fost prelungită înțelegerea până la finalul lui 2022. Opțiunea nu îi aduce fotbalistului, însă, și un salariu mărit. El va câștiga, ca și până acum, unde la 10.000 de euro pe lună.

O situație specială este cea a brazilianului Paulo Vinicius. Cel mai sigur fundaș al celor de la FCSB are dezvantajul vârstei, 37 de ani, iar Gigi Becali nu e convins pe deplin că va putea miza pe el și în sezonul viitor, când va încerca, din nou, să ia titlul în fața celor de la CFR Cluj. Pe de altă parte, o decizie în cazul Vinicius poate fi luată și după finalul acestui sezon, pentru că sud-americanul, din același motiv al vârstei, nu este asaltat cu oferte din partea altor formații.

The post L-a convins pe Gigi Becali și patronul a luat decizia: fotbalistul a semnat cu FCSB până în iarna lui 2022! Ce salariu va avea jucătorul adus de la Botoșani | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă