L-a ascultat Mirel Rădoi pe Gigi Becali? „Trebuie să înceapă cu Man, Tănase și Coman” Surprize uriașe în primul „11” cu Macedonia de Nord. Opt dintre titulari joacă sau au jucat la FCSB

3 săptămâni in urmă 2

Mirel Rădoi va sta pe banca naționalei cu Macedonia de Nord, în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial 2022. Selecționerul a ales o echipă de start absolut surprinzătoare, în care apar opt fotbaliști care au jucat sau joacă pentru FCSB.

România începe campania pentru Campionatul Mondial din 2022, unde naționala speră să ajungă după 24 de ani de absență. Mirel Rădoi a oferit o surpriză uriașă. S-a vindecat de coronavirus și a apărut neanunțat în vestiarul echipei.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

L-a ascultat Mirel Rădoi pe Gigi Becali? Surprize uriașe în primul „11” cu Macedonia de Nord. Opt dintre titulari joacă sau au jucat la FCSB

Mirel Rădoi s-a ținut de surprize. După ce a ieșit din carantină, a anunțat formula de start, iar aceasta este una pur și simplu surprinzătoare.

Din prima echipă lipsesc Ianis Hagi, Valentin Mihăilă, George Pușcaș sau Alex Maxim, câțiva dintre cei mai în formă internaționali.

În schimb, Mirel Rădoi a ales pentru primul 11 al partidei cu Macedonia de Nord jucători precum Bancu, Florinel Coman sau Claudiu Keșeru.

Iată echipele de start:

ROMÂNIA: Niță – Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Marin, Stanciu – Man, Fl. Tănase, Coman – Keșeru
REZERVE: Lazar, Radu, Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani)

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski – Bejtulai, Musliu, Ristevski – Ristovski, Nikolov, Bardhi, Alioski – Elmas – Pandev, Nestorovski
REZERVE: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

Opt titulari cu Macedonia de Nord au jucat sau joacă la FCSB

În prima echipă a naționalei pentru meciul cu Macedonia de Nord se află Florin Niță, Vlad Chiricheș, Nicolae Stanciu, Dennis Man și Claudiu Keșeru, care au jucat pentru FCSB.

Pe lângă cei cinci foști jucători ai lui Gigi Becali, Mirel Rădoi a mai optat și pentru Ovidiu Popescu, Florin Tănase și Florinel Coman, trei dintre titularii de drept ai actualei echipe a FCSB.

8 dintre fotbaliștii din echipa de start a României au trecut pe la FCSB (Niță, Chiricheș, Stanciu, Man, Keșeru) sau încă evoluează la actualul lider din Liga 1 (Ovidiu Popescu, Tănase și Coman). România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

The post L-a ascultat Mirel Rădoi pe Gigi Becali? „Trebuie să înceapă cu Man, Tănase și Coman” Surprize uriașe în primul „11” cu Macedonia de Nord. Opt dintre titulari joacă sau au jucat la FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă