Kyros Vassaras a pus tunurile pe jucătorii din Liga 1: „Este o încercare de a înșela arbitrul!”. Președintele CCA a analizat câteva faze controversate de arbitraj | VIDEO

1 lună in urmă 1

Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a analizat câteva faze controversate din meciurile din Liga 1 și din Cupa României.

Acesta s-a axat pe contactele fizice dintre fotbaliști și a explicat ceea ce se întâmplă cu adevărat când un jucător încearcă să obțină un penalty și simulează în careu.

Kyros Vassaras a explicat cum jucătorii din Liga 1 exagerează gravitatea contactelor cu adversarii, dar și cum unii dintre ei își scot neregulamentar oponenții din joc.

Kyros Vassaras a analizat câteva faze de arbitraj din Liga 1

De asemenea, conducătorul Comisiei Centrale a Arbitrilor a explicat când arbitrul trebuie să sancționeze un contact dintre jucători și când nu este cazul.

Kyros Vassaras a făcut aceste precizări și a analizat anumite meciuri din Liga 1 și din Cupa României în cadrul unui videoclip postat pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

„Simularea nu este o greșeală. Este o încercare de a înșela arbitrul, adversarul, fotbalul. Un penalty nu se câștigă! Nu există câștigător de penalty! Toată lumea vrea să câștige un penalty și nu așa este fotbalul. Un penalty îți este acordat după o sancțiune, nu este o recompensă pentru un contact fizic”, a spus Kyros Vassaras, pentru FRF TV.

VIDEO: Analiza de arbitraj realizată de către Kyros Vassaras

The post Kyros Vassaras a pus tunurile pe jucătorii din Liga 1: „Este o încercare de a înșela arbitrul!”. Președintele CCA a analizat câteva faze controversate de arbitraj | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă