Kylian Mbappe va boicota ședința foto programată în cantonamentul Franței » Care e motivul

1 săptămână in urmă 15

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022, 17:59 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 17:59

Kylian Mbappe (23 de ani) va boicota sesiunea foto programată marți în cantonamentul Franței. De vină este un conflict cu privire la drepturile de imagine.

Campioana mondială Franța stă pe un butoi de pulbere. Pogba este accidentat și în plin conflict cu fratele Mathias, Noel Le Graet (80 de ani), președintele Federației, a fost acuzat de hărțuire sexuală, iar Mbappe pune și el paie foc.

Mbappe, conflict cu Federație franceză

Lotul convocat de Didier Deschamps pentru meciurile cu Austria și Danemarca, din Nations League, s-a reunit astăzi la Clairefontaine. Toți fotbaliștii au fost zâmbitori la reunire, dar un gest al lui Mbappe a stricat starea de spirit. 

Starul lui PSG a anunțat că nu va la parte la sesiunea foto programată marți, potrivit Le Figaro. Dă vina pe Federația care a refuzat să modifice înțelegerea cu privire de drepturile de autor ale fotbalistului petru Campionatul Mondial din Qatar. 

Președintele Noel le Graet a discutat cu reprezentanții lui Mbappe, dar nu au căzut la o înțelegere. Aceleași drepturi de autor au stat și în calea transferului lui Kylian la Real Madrid, în vară. Francezul dorea să beneficieze de 100% din drepturi, în timp ce Florentino Perez nu era dispus să ofere mai mult de 60%.

VIDEO Lotul Franței s-a reunit astăzi la Clairefontaine

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Golul cu Lyon, direct în istorie » Lionel Messi a stabilit un nou record, depășindu-l chiar pe Cristiano Ronaldo

Fanii lui Atletico Madrid au oripilat cu scandările rasiste la adresa lui Vinicius: „Ești o maimuță”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă