Kylian Mbappe știe deja prima clauză pe care o va insera în contractul cu Real Madrid, dacă va ajunge pe Santiago Bernabeu

1 lună in urmă 17

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Campionul mondial este hotărât să își transforme în realitate visul de a juca în alb pe Santiago Bernabeu, chiar dacă asta înseamnă să plece gratis de la PSG, cauzând clubului francez pierderi estimate la cel puțin 160 de milioane de euro, actuala sa cotă de piață.

Kylian Mbappe știe deja prima clauză pe care o va insera în contractul cu Real Madrid, dacă va ajunge pe Santiago Bernabeu

Șeptarul de pe Parc des Princes a fost dezamăgit de actualul său club în vară, deoarece nu i s-a permis să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, lucru pe care l-a pățit și Neymar.

Acum, atacantul a spus că se va asigura că nu i se va mai întâmpla la fel și la ediția din 2024, care va avea loc chiar în Paris, orașul său natal. Cum cel mai probabil Mbappe va fi jucătorul lui Real Madrid în 2024, este greu de crezut că vicecampioana Spaniei își va permite să îi refuze această dorință.

"Tokyo a fost un vis de-al meu. Și apoi mi-au tăiat rapid craca de sub picioare (n.r. cei de la PSG). Dar Jocurile Olimpice din 2024 vor fi o prioritate pentru mine. Nu voi ezita deloc, chiar dacă asta înseamnă să includ o astfel de clauză în contractul meu. Știu deja unde o să-mi petrec o parte a verii anului 2024.

Jocurile Olimpice chiar reprezintă un lucru pe care vreau să-l bifez în cariera mea. Este purul ADN al sportului, un eveniment care aduce laolaltă pe toată lumea. Prefer să ajung campion olimpic, pentru că deja am devenit campion mondial în 2018. Dar nu ne alegem noi trofeele, trebuie să luptăm pentru ele", a declarat fotbalistul. 

Kylian Mbappe lasă PSG pentru Real Madrid: ”S-a hotărât deja!”

Parizienii i-au propus lui Mbappe mai multe oferte de prelungire, dar fotbalistul le-a refuzat pe toate. Totuși, mama jucătorului de la PSG a dat toate calculele peste cap atunci când a declarat că jucătorul i-a spus că s-a decis să rămână la formația de pe Parc des Princes.

Se pare totuși că jucătorul francez s-a decis și nimic nu îl mai poate întoarce din drum. Jurnalistul Gianluca Di Marzio a dezvăluit că Kylian Mbappe va evolua pentru Real Madrid din sezonul următor. Toate detaliile ar fi stabilite, iar jucătorul va semna contractul în luna februarie.

Mbappe a decis să urmeze altă cale. Nu este vorba despre bani sau despre a pleca de la PSG sau din Franța. Ideea este că el caută o altă provocare și vrea să joace la Real Madrid. Dorința lui este puternică, este greu să se răzgândească.

El are deja contractul pe masă la Real Madrid, dar nu poate semna până în februarie. Doar o surpriză incredibilă îl poate face pe Mbappe să revină asupra deciziei. S-a hotărât deja”, a declarat jurnalistul specializat în transferuri, Gianluca Di Marzio, citat de ParisFans.fr.

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe , olimpiada 2024 , jocurile olimpice de la paris
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă