Kylian Mbappe, prin ochii legendarului Ronaldo. De ce îi amintește de el șeptarul celor de la PSG

1 lună in urmă 23

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Atacantul a avut un început furtunos de carieră încă de la o vârstă fragedă, motiv pentru care PSG a plătit celor de la Monaco 180 de milioane de euro pentru serviciile sale.

Ronaldo spune că Kylian Mbappe are un stil de joc similar cu al lui

Un alt vârf care s-a numărat printre cei mai buni atacanți din lume încă din primii ani de carieră a fost legendarul Ronaldo Nazario. Brazilianul a oferit recent un interviu în care, printre altele, a vorbit și despre Mbappe. Șeptarul lui PSG îi aduce aminte lui R9 de el însuși, în perioada în care "înșira" fundașii adverși și uneori dribla chiar și portarii.

"Are caracteristici similare cu ale mele. Are calități ieșite din comun, o tehnică remarcabilă și știe cum să o folosească chiar și la viteză mare. Se ia la întrecere cu fundașii, driblează portarii. Și deși este foarte tânăr, deja a ajuns foarte departe. Îmi place de Mbappe. Îi țin pumnii", a explicat Ronaldo.

Ronaldo spune că PSG nu este automat câștigătoarea Champions League, odată cu ultimele transferuri 

Transferurile realizate de PSG în această vară au transformat-o în mare favorită pentru câștigarea Champions League, dar nu toată lumea e de părere că misiunea echipei franceze o să fie atât de uşoară pe cât s-ar putea crede.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Legendarul atacant brazilian Ronaldo spune că "obiectivul Champions League" nu e atât de ușor de îndeplinit și a folosit ca argument principal perioada petrecută de el la Real Madrid, unde timp de 5 ani nu a reușit să câștige competiția supremă inter-cluburi, în ciuda faptului că multe nume mari evoluau la acel moment pentru formația "blanco".

Ronaldo a fost un adevărat star la Madrid, unde a reușit să aibă cifre foarte bune din punct de vedere individual, chiar dacă problemele cu accidentările nu i-au dat pace. Cu toate astea, atacantul are un regret în ceea ce privește incapabilitatea formației de a câștiga Liga Campionilor și a făcut o comparație cu situația de la PSG.

"Este încă prea devreme pentru a spune cine va câștiga Liga Campionilor. Perspectivele încep să prindă contur din faza sferturilor de finală. PSG se află în pole-position, dar un lucru e pe hârtie și altul e pe teren. Există mulți factori care pot influența.

Am jucat cinci ani la Real Madrid în echipa de 'galactici' și nu am câștigat niciodată Champions League. Câștigarea nu este pe hârtie, chiar dacă ai cei mai buni jucători și asta se aplică și pentru PSG", a spus Ronaldo, pentru Marca.

Etichete: psg , ronaldo , kylian mbappe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă