Kylian Mbappe, distrus de COVID-19?: „Cred că a rămas cu sechele după ce s-a infectat!”

1 lună in urmă 28

Kylian Mbappe este golgheter în campionatul Franței, însă atacantul este departe de evoluțiile din ultimele sezoane, iar un cunoscut medic crede că starul lui PSG a rămas cu „sechele” după ce s-a infectat cu COVID-19.

Conform jurnaliștilor de la The Times, Mabappe i-ar fi anunțat, deja, pe oficialii lui PSG că plănuiește să plece de la echipă în vara anului viitor, dar o explicație pentru evoluțiile sale mai puțin bune poate fi și faptul că n-a scăpat de noul coronavirus.

„Kylian trebuie să-și îmbunătățească jocul, ca toți ceilalți. Poate mult mai mult și ar trebui să fie dezamăgit că nu am câștigat. În orice caz, atitudinea sa a fost bună, m-a mulțumit”, a spus Mauricio Pochettino, după ce a debutat cu stângul la PSG, care a remizat în deplasare cu Saint-Etienne, scor 1-1.

Kylian Mbappe a rămas cu sechele după ce s-a infectat cu COVID-19: „Mulți sunt acum doar o umbră!”

Tot mai criticat în Franța, atacantul dorit de Liverpool nu mai este jucătorul decisiv pentru PSG, mai ales după ce s-a infectat cu noul coronavirus, la începutul lunii septembrie.

Un cunoscut medic din Franța crede că atacantul mai are încă de tras după ce a trecut prin infecția cu COVID-19, însă cert este că Mbappe a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului cu PSG.

„În studiile noastre, încercăm să aflăm dacă jucătorii rămân cu o stare de oboseală, sau dacă sistemul nervos are de suferit atunci când efortul este unul ridicat. Cred că Mbappe a rămas cu sechele după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Mulți jucători care au avut COVID-19 sunt acum doar o umbră, iar asta nu se întâmplă doar în Franța”, a spus reputatul medic Jean-Bernard Fabre, conform Le Parisien.

The post Kylian Mbappe, distrus de COVID-19?: „Cred că a rămas cu sechele după ce s-a infectat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă