Kylian Mbappe a anunțat numele succesorului său la PSG! Șeicii l-au ascultat și au demarat discuțiile

6 zile in urmă 19

  • Liga Campionilor: Buducnost - CSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSG - Brest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Cu toate acestea, conducătorii lui PSG caută soluții pentru a-l convinge pe Kylian să nu părăsească capitala Franței. I-au propus numeroase rețete financiare, dar campionul mondial nici nu vrea să audă.

Ousmane Dembele, înlocuitor pentru Kylian Mbappe?

În schimb, Kylian Mbappe i-ar fi sfătuit pe șeici pe cine să cumpere în locul său, din vară, pentru a umple golul plecării sale. Potrivit jurnalistului Eduardo Inda, de la OK Diario, Kylian le-a spus conducătorilor săi să facă tot posibilul pentru a-l transfera pe Ousmane Dembele de la Barcelona, deoarece s-ar potrivi excelent în mecanismul echipei.

El i-a sfătuit pe șefii lui PSG, când va ajunge la Real Madrid, să aducă un jucător de la Barcelona, iar numele său este Ousmane Dembele”, a declarat Eduardo Inda.

Atacantul lui PSG a motivat alegerea prin faptul că Ousmane Dembele se aseamănă cu el ca stil de joc, dar și pentru faptul că este obișnuit cu fotbalul din Franța și nu are nevoie de adaptare. Ousmane a evoluat pentru Rennes între 2010 și 2016, perioadă în care s-a desăvârșit ca fotbalist.

Patronul Nasser Al-Khelaifi nu a stat pe gânduri prea mult timp și pare decis să-i asculte sfatul fotbalistului său, anunță sursa citată. Nici Ousmane Dembele nu și-a prelungit contractul cu Barcelona, așa că PSG ar avea șanse foarte bune să pună mâna pe internaționalul francez în vară, liber de contract.

Etichete: barcelona , psg , paris saint germain , ousmane dembele , kylian mbappe

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă