Kyle Walker s-a căsătorit în secret cu iubita din copilărie, după ce a înșelat-o de trei ori

2 săptămâni in urmă 16

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Walker și partenera sa s-au cunoscut în Sheffield, orașul lor natal, pe vremea când fotbalistul avea 17 ani, iar Annie Kilner, 15. Relația lor s-a dovedit una solidă, în ciuda faptului că jucătorul lui Manchester City a călcat strâmb de mai multe ori.

Galerie Foto

Kyle Walker și Annie Kilner s-au căsătorit, după ce femeia l-a iertat pe fotbalist pentru trei episoade de infidelitate și un copil ”din flori”

Mai întâi, o vedetă TV din Marea Britanie, Laura Brown, a dezvăluit că a avut o relație cu Kyle Walker, în timp ce oficial acesta era împreună cu Annie Kilner. A fost prima dată când fundașul a fost dat afară din căminul conjugal, însă Annie l-a primit rapid înapoi.

Sportivul a mai plecat o dată de acasă, în 2020, când a început o relație cu Lauryn Goodman, care i-a dăruit și un copil. În cele din urmă, Annie Kilner l-a iertat din nou, trecând și peste un episod în care actualul său soț a petrecut o noapte întreagă alături de două escorte.

După atâtea obstacole, se pare că cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au căsătorit. ”E adevărat că au avut parte de multe suișuri și coborâșuri în ultimii ani, dar relația lor a supraviețuit de fiecare dată. Dumnezeu știe cum, dar a supraviețuit. Nu au vrut `fanfară`, și-au dorit doar să fie căsătoriți”, a declarat o sursă pentru The Sun.

  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Kyle Walker, potrivit Transfermarkt.
  • 18 meciuri, 1 gol și 1 assist sunt cifrele fundașul lateral în acest sezon la Manchester City.
  • 52,7 de milioane de euro a plătit Manchester City pentru transferul lui Walker de la Tottenham, în 2017.
Etichete: manchester city , kyle walker , annie kilner , casatorie kyle walker

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă