Kyle Lafferty nu mai vine în România! Atacantul a refuzat oferta celor de la Sepsi | EXCLUSIV

2 luni in urmă 1

Kyle Lafferty nu va mai ajunge în cele din urmă în România! Atacantul cu un CV extraordinar pentru nivelul Ligii 1 a decis să refuze oferta celor de la Sepsi.

Gruparea din Sfântu Gheorghe a încercat o adevărată lovitură de imagine cu un fotbalist aflat aproape de finalul carierei: Lafferty a refuzat-o însă pe Sepsi, din informațiile ProSport.

Kyle Lafferty ar fi cerut un salariu de aproape 20.000 de euro pe lună, iar mutarea a picat în cele din urmă.

Kyle Lafferty nu mai vine în Liga 1! Atacantul a refuzat-o pe Sepsi

ProSport a scris în premieră despre interesul celor de la Sepsi pentru Kyle Lafferty, un atacant care a impresionat în Premier League.

Negocierile s-au împotmolit însă pe ultima sută de metri, iar ProSport a aflat că Lafferty nu va mai veni în România, în condițiile în care Sepsi n-a putut să-i satisfacă pretențiile financiare.

Selecționat de 79 de ori în naționala Irlandei de Nord, pentru care a marcat de 20 de ori, Kyle Lafferty este o adevărată legendă a nord-irlandezilor, iar pentru Sepsi ar fi reprezentat un super transfer.

Atacantul de 33 de ani și-a început cariera la Burnley și în cariera sa a mai jucat în Italia, Turcia, Scoția sau Norvegia.

Kyle Lafferty are 164 de meciuri și 42 de goluri pentru Glasgow Rangers, echipă de care este legată cea mai mare parte a carierei sale, dar a jucat și în Anglia pentru Sunderland, Norwich și Burnley și în Italia, la Palermo.

Kyle Laffery a jucat și împotriva României, în remiza de anul trecut, 1-1, obținută de nordici la București. Atacantul a evoluat ultima dată în Serie B, la Reggiana.

The post Kyle Lafferty nu mai vine în România! Atacantul a refuzat oferta celor de la Sepsi | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă