Kyle Krause, patronul lui Parma, decizie de ultima oră. „N-aș vrea să fiu niciunde altundeva în lume!” Promisiune pentru suporteri

1 lună in urmă 1

Kyle Krause (58 de ani), patronul lui Parma, a luat o decizie de ultima oră după ce formația sa a remizat cu Udinese, scor 2-2, în Serie A.

Americanul în vârstă de 58 de ani care o finanțează echipa la care evoluează Valentin Mihăilă și Dennis Man a decis să revină în Italia duminică, chiar în ziua în care Parma a terminat la egalitate cu Udinese, scor 2-2, în etapa 23 din Serie A, sezonul 2020 – 2021.

Kyle J. Krause a realizat că echipa sa trece printr-o perioadă dificilă și a decis să se implice activ în viața clubului. Astfel, americanul a transmis prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter că o să stea în Italia timp de 100 de zile pentru a rezolva toate problemele de la clubul său.

Kyle Krause, patronul lui Parma, decizie de ultima oră

„Am ajuns la Parma duminică. Voi fi aici pentru următoarele 100 de zile și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-i ajuta pe băieți să rămână în prima ligă. Nu aș vrea să fiu niciunde altundeva în lume. Să începem! Hai Parma”, a scris americanul Kyle Krause pe Twitter în cursul zilei de marți, 24 februarie 2021.

Mai mult, Kyle Krause a transmis în urmă cu două zile că stadionul „Ennio Tardini” din Parma o să fie renovat. Astfel, acesta a lăsat să se înțeleagă că proiectul său nu va fi afectat dacă echipa va retrograda în Serie B.. „Doar ce am încheiat o discuție benefică cu Marco Bosi (n.r. – viceprimarul Parmei). Planurile noastre sunt aliniate: stadionul Tardini este iconic, iar renovarea sa este foarte importantă pentru întregul oraș. Indiferent de locul pe care vom încheia sezonul, munca va continua”, a mai spus Krause în urmă cu două zile.

19 este locul ocupat de Parma în clasamentul din Serie A, cu 14 puncte adunate în 23 de meciuri

The post Kyle Krause, patronul lui Parma, decizie de ultima oră. „N-aș vrea să fiu niciunde altundeva în lume!” Promisiune pentru suporteri appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă