Kun Aguero, așteptat înapoi la Manchester City! Ce rol i-au pregătit ”cetățenii”

2 săptămâni in urmă 13

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Atacantul argentinian a bifat doar 165 de minute în tricoul Barcelonei, în schimb va rămâne pentru totdeauna în istoria lui Manchester City. În cei zece ani petrecuți pe Etihad, Aguero a câștigat de cinci ori titlul în Premier League și a devenit cel mai bun marcator din istoria ”cetățenilor”, cu 260 de goluri.

Kun Aguero, așteptat înapoi la Manchester City! ”Cetățenii” vor să-i ofere funcția de ambasador al clubului

În semn de apreciere pentru tot ce a realizat în tricoul lui Manchester City, după ce au anunțat că-i vor face o statuie în fața stadionului, ”cetățenii” i-au propus lui Kun Aguero să revină pe Etihad, în calitate de ambasador, informează The Sun.

City își prețuiește foștii jucători care au scris istorie pentru club. În acest moment, ambasadorul liderului din Premier League este Mike Summerbee, campion în 1968, iar Joleon Lescott, Shaun Wright Phillips sau Micah Richards au diverse funcții onorifice.

  • 15 trofee a cucerit Kun Aguero la Manchester City.
  • 390 de meciuri, 260 de goluri și 73 de pase decisive sunt cifrele argentinianului la ”cetățeni”.

Pe 15 decembrie, Kun Aguero a anunțat cu lacrimi în ochi că se retrage din activitatea de fotbalist, după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă. ”Această conferință este pentru a vă informa că am decis să nu mai joc fotbal profesionist. Sunt momente foarte grele, dar sunt foarte mulțumit de decizia pe care am luat-o. Am pus pe primul loc sănătatea”, a spus Kun Aguero.

Etichete: manchester city , kun aguero , kun aguero manchester city , ambasador manchster city , revenire city aguero

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă