Kremlinul publică imagini cu Putin la pescuit, după ce acesta a fost în carantină

3 săptămâni in urmă 19

Administrația Prezidențială a Rusiei a publicat mai multe imagini cu președintele Vladimir Putin de la o scurtă vacanță la pescuit, de la începutul lunii septembrie, informează Reuters. Imaginile cu președintele rus vin la aproape două săptămâni, după ce Kremlinul a anunțat că acesta a intrat în izolare.

Vladimir Putin s-a oprit câteva zile în Siberia, după o călătorie de lucru în Extremul Orient rus, la începutul lunii septembrie, potrivit descrierii uneia din cele 20 de imagini publicate de Kremlin duminică, 26 septembrie.

Imaginile publicate de Administrația Prezidențială a Rusiei îl arată pe Putin cum pescuiește într-un râu, cum se plimbă pe o pajiște și stănd de vorbă cu ministrul apărării, Serghei Șoigu, partenerul său obișnuit de excursii.

La mijlocul lunii septembrie, Kremlinul a anunțat că Vladimir Putin intră în izolare, după ce zeci de persoane din anturajul său s-au îmbolnăvit de COVID-19. Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, s-a imunizat anti-COVID cu vaccinul rusesc Sputnik V, iar Kremlinul a anunțat că se simte bine.

3-8Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sursa Foto: Kremlin.ru

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă