Kremlinul insistă că acțiunile Rusiei în Ucraina sunt în continuare o „operațiune militară specială”, după anunțul mobilizării parțiale

3 zile in urmă 16

Rusia continuă să numească acțiunile sale din Ucraina o „operațiune militară specială” după anunțul mobilizării parțiale, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează CNN.

Întrebat de CNN, în timpul unei convorbiri zilnice cu jurnaliștii, dacă acțiunile desfășurate de Rusia în Ucraina ar trebui să fie denumite „operațiune militară specială” sau „război”, având în vedere mobilizarea parțială anunțată miercuri de președintele Vladimir Putin, Peskov a răspuns: „Nu, aceasta este o operațiune militară specială”.

Întrebat dacă, în acest sens, statutul ostilităților s-a schimbat, Peskov a răspuns: „Nu, nu s-a schimbat”.

Citește și...

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă