Koeman, criză de nervi după o gafă a unui jucător. L-a schimbat și a refuzat să-i vorbească: "La fel făcea și cu Messi?"

1 săptămână in urmă 15

  • Liga 1: UTA Arad - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

În minutul 69, Getafe a redus din diferență și a ajuns la un singur gol în spatele Barcelonei. La scurt timp, Oscar Mingueza, fundașul catalanilor, a fost surprins foarte avansat în teren, fapt care l-a nemulțumit teribil pe antrenorul Ronald Koeman.

Koeman, nervos după o greșeală a lui Mingueza

Folosit ca fundaș central dreapta într-un sistem 3-5-2, Mingueza a decis să urce în atac după o combinație cu Messi, iar Koeman a gesticulat nervos de pe margine, fiind nemulțumit că jucătorul său riscă atât de mult, când scorul era 3-2: "Suntem trei în spate!", a fost auzit antrenorul olandez, de pe margine, scrie Mundo Deportivo.

Imediat, Koeman a decis să-l scoată de pe teren pe Mingueza, în locul fundașului de 21 de ani intrând Samuel Umtiti, jucător care nu mai evoluase de o lună și jumătate. Mingueza a încercat să stea de vorbă cu Ronald Koeman după ce a fost schimbat, însă antrenorul nu a acceptat.

După meci, Koeman a fost mai relaxat și a explicat ce s-a întâmplat.

"Poate că am exagerat. Mingueza are un sezon excelent, dar trebuie să învețe. Un tânăr de la Barcelona trebuie să fie bun în fiecare meci. Schimbarea nu a fost făcută la nervi, ci pentru a-l avea pe Frenkie într-o parte și pe Umtiti în cealaltă, un jucător care avea și el nevoie de minute", a spus Koeman.

"Gestul lui Koeman la adresa lui Mingueza? Să vedem dacă îndrăznește să-i facă la fel și lui Messi", a spus Jose Ramon de la Morena, jurnalist la Onda Cero.

Etichete: barcelona , getafe , ronald koeman , oscar mingueza
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă