Klopp ar putea reveni la ochelarii săi faimoși după doar trei luni! Ce a început să vadă fără ei: "Nu e mișto deloc!"

1 lună in urmă 24

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Antrenorul "cormoranilor" a suferit în vară o intervenție chirurgicală la ochi, în urma căreia i-a fost permis să poarte ochelari mult mai rar, iar acesta a ales să n-o mai facă deloc în timpul meciurilor.

Klopp ar putea reveni la ochelarii săi faimoși după doar trei luni! Ce a început să vadă fără ei: "Nu e mișto deloc!"

Totuși, după doar aproximativ trei luni de când a renunțat la accesoriul său "marcă înregistrată", germanul se confruntă cu probleme și ar putea reveni în scurt timp la look-ul care l-a consacrat.

Într-un dialog de la distanță cu fanii lui Liverpool, Klopp a fost întrebat cum se simte după ce a renunțat la ochelari, iar răspunsul său a fost surprinzător. Deși intervenția chirurgicală a fost un succes, neamțul se confruntă cu mai multe probleme, pe care le-a și explicat în detaliu.

"E foarte ciudat, trebuie să recunosc. Sunt bine, n-am nevoie de ei pentru a vedea. Poate o să încep să-i folosesc în anumite situații. Încă nu știu sigur. S-ar putea să-mi trebuiască pentru distanțe foarte mari.

Recent, lumina mă deranjează din ce în ce mai mult, jucăm foarte multe meciuri cu nocturna aprinsă. Nu mă pot obișnui, e foarte complicat. Dintr-odată încep să văd umbre și tot felul de chestii pe care nu le văd de obicei când port ochelari.

Acum văd toate aceste lucruri... Dumnezeule. Nu e mișto deloc. E foarte probabil să îi port din nou la meciuri. Dar pentru lucruri obișnuite nu am nevoie de ei", a explicat tehnicianul, potrivit Mirror.

Jurgen Klopp a încetat să poarte ochelari datorită unei intervenții chirurgicale

La finalul verii, Klopp a fost întrebat de ce nu mai poartă ochelari, un accesoriu cu care i-a obișnuit pe fanii fotbalului. Tehnicianul german nu a vrut inițial să ofere detalii, însă ulterior a explicat că la mijloc sunt motive medicale.

"E un lucru privat acesta, dar pot să lămuresc. Am purtat ochelari 10 ani, au trecut 44 de ani de atunci. Problema din ultimii ani a fost că ochelarii nu îmi mai puteau corecta problemele de vedere.

Soluția a fost o mică intervenție chirurgicală care mi-a permis să văd foarte bine fără ochelari. Și mie mi se pare ciudată fața mea fără ochelari", a spus Klopp, potrivit sursei citate.

Etichete: liverpool , jurgen klopp , ochelari
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă