Klaus Iohannis se vaccinează anti-COVID la ora 10:00, la Spitalul ”Carol Davila”: Nu am dorit, nici eu, nici premierul, să ne băgăm în față. Ar fi fost, probabil, mesajul greșit/ A început a doua etapă de vaccinare împotriva coronavirusului

1 lună in urmă 45

Preşedintele Klaus Iohannis se va imuniza anti-COVID, vineri, la ora 10,00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Marţi, şeful statului a anunţat că se va vaccina anti-COVID, public, pentru a marca începutul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

„Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, în ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului de învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu comorbidităţi, cu boli cronice, dar şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe. Şi pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri”, preciza Iohannis.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă