Klaus Iohannis: România și-a depus candidatura pentru un loc în Consiliul ONU pentru Drepturile Omului în perioada 2023-2025

3 zile in urmă 21

Sursa Foto: presidency.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, în ședința Adunării Generale a ONU, că România este pregătită să ocupe un loc în Consiliul ONU pentru Drepturile Omului (UNHCR) în perioada 2023-2025, anunţă RIA Novosti.

„Avem nevoie de acțiuni decisive pentru apărarea și promovarea drepturile omenirii, trebuie să consolidăm sistemul ONU pentru apărarea drepturilor omului și să asigurăm o finanțare durabilă și adecvată pentru toate activitățile sale… Pornind de la aceste convingeri atât de puternice, România și-a depus candidatura pentru un loc în Consiliul ONU pentru Drepturile Omului în perioada 2023-2025” – a spus preşedintele României.

Klaus Iohannis a îndemnat comunitatea mondială la rezolvarea urgentă a conflictelor înghețate. Activitatea de menținere a păcii ONU, a subliniat președintele, a fost întotdeauna un instrument eficient de o importanță primordială pentru menținerea păcii și securității. Totodată, Klaus Iohannis consideră că ar trebui depuse eforturi pentru o rezolvare mai eficientă a conflictelor.

Sursa: Gazeta.ru/ Rador

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă