Klaus Iohannis, mesaj după moartea lui Ivan Patzaichin și a lui Ion Caramitru: Ne despărțim de doi dintre cei mai iubiți români

1 lună in urmă 30

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis condoleanţe familiilor, după ce azi, 5 septembrie, Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru au decedat.

„Astăzi este o zi tristă pentru țara noastră. Ne despărțim de doi dintre cei mai iubiți români. Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au luminat arenele sportive și scenele pe care au urcat”, a scris Klaus Iohannis, pe Facebook.

Învingători și strălucitori în sport și teatru, Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, prin dispariția lor neașteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolați doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea și eforturile lor de a fi cei mai buni. Condoleanțe familiilor și celor dragi pentru pierderea suferită!

Klaus Iohannis:

Ivan Patzaichin, cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984, a murit în această dimineață, 5 septembrie, la vârsta de 71 de ani, la Spitalul Elias din București. Câteva ore mai târziu, Ion Caramitru a murit tot la spitalul Elias din București, unde era internat de mai multe săptămâni.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă